1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect - Zmiana języka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lazlo95, Styczeń 21, 2010.

  1. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    Witam. Kupiłem sobie Mass Effect i na pudełku pisze "POLSKA WERSJA JĘZYKOWA - NAPISY". Jednak nigdzie nie mogę znaleźć zmiany języka bo mam po angolu. Gdy wkładam płytke z dodatkowym epizodem to jest po polsku ale gra nie.


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli masz ustawionu polski region, a gra nasal jest po Angielsku to nic z tym nie zrobisz
     
  4. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    Mam angielski region ponieważ jestem podłączony do xbox live ;p
    Sprawdze po szkole i napisze.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to jeżeli masz angielski język w konsoli to i gra będzie po angielsku.
     
  6. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    Zmieniłem opcję regionalne na polske i działa. Dzięki za pomoc i temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum