1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Masz BANA? Chcesz Pograć Przez Internet ? "Xlink Kai"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Listopad 17, 2009.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Witam

    Chciałem Wam Przedstawić Program Który Umożliwia Granie Przez Internet W Gry Które Posiadają Funkcje " SYSTEM LINK " Nawet Przy ZBANOWANEJ Konsoli
    Niestety Gdy Mamy PING Powyżej " 30 " To Już Nie Połączymy Się Z Serverem
    PING Sprawdzić Możemy Pod Tym Linkiem
    Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test


    Xlink Kai

    [​IMG]




    Pobieramy,Instalujemy i Robimy Konto Na Stronie Zakładka "Sign Up"

    Gdy Zrobimy Już Konto Otwieramy Program " Start Kai "

    Wyskoczy Nam Okienko Do Zalogowania Się

    [​IMG]

    Po Zalogowaniu Się Do Usługi Klikamy Na

    [​IMG]

    Potem Wybieramy

    [​IMG]

    Następnie Wyskoczy Nam Jaki Chcemy Wybrać Rodzaj Gry

    [​IMG]

    Ja NP Wybiore " First Person Shooter " i Gre " Call Of Duty Modern Warfare 2 "

    [​IMG]

    Po Otworzeniu Pokaże Się Nam

    [​IMG]

    Oczywiście Wybieram EUROPE (Wiadomo Dlaczego)

    ][​IMG]


    Potem Możemy Sobie Wybrać Jakiegoś Hosta (Ja Wybieram Oczywiście Tam Gdzie Pisze POLAND)

    Wyskoczy Nam Takie Coś

    [​IMG]

    Jak Widzicie W Prawym Górnym Rogu Jest Napisane " Players " i Mamy Tam Przykładowo Gracza O Nicku " wishmaster44 " i Pod Nim Jest Napisane " Hosting " Oznacza To Że Ten Gracz Założył Server

    Potem Uruchamiamy COD MW 2 Wchodzimy Do " Multiplayer " " System Link " " Join Game " I Pokaże Sie Nam Server Utworzony Właśnie Przez Tego Gracza

    Oczywiście Sami Możemy Stworzyć Server ITD Na " System Link'u " W COD MW 2 Jest Akurat Opcja " Xbox Live Unlocks " Dzięki Której Poczujemy Sie Jakbyśmy Grali W Rankingowe Mecze Przez Xbox Live




    Dla Użytkowników " WINDOWS'a 7 "


    Jeśli Chcemy Uruchomić Program Na WINDOWS'ie 7 Musimy Zrobić Następująca Rzecz


    [​IMG]

    [​IMG]

    Klikamy " Zastosuj " I Potem Włączamy Program I Wszystko Działa Jak Należy





    POZDRAWIAM I MIŁEJ GRY



    thomasho- Tu macie inny poradnik do Xlink Kaia :) -> poradnik Xlink Kai
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zapomniales jedynie wspomniec ze trzeba przepuscic przez router port 30000 na IP komputera z KAI i ping do serwera musi byc poniżej 30ms bo sie nie polaczy z serwerem....
     
  4. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    A czy będzie się zapisywała postać tzn. że jak zdobęde 10lvl to mi się zapisze tak jak w przypadku normalnie na xlive?
     
  5. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland

    Tak !
     
  6. Boczek

    Boczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy przez taką gre online można zdobywać achievementy np. w GTA IV "Wanted"?
     
  7. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Da się takim sposobem gadać przez headseta?:p
     
  8. Kisiel1994

    Kisiel1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Swiebodzin
    myślę, że tak :)

    myślę, że nie :p
     
  9. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    no wlasnie chyba nie :/ i tu jest LIPA
     
  10. Krochmal

    Krochmal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to się nie da ja czytałem że headset działa a ten ping jest sprawdzany tylko przy polaczeniu czyli jak już się połączymy to może skakać i nas nie wywali może ktoś potwierdzić?. I w związku z tymi tematami o xlinku czy ktoś mógł by napisać jak się zabespieczyc przed przypadkowym polączeniem do live zeby dysku nie stracic?
     
  11. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Teraz to kupić zbanownego i grać
     
  12. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Nie sprawdził tego nikt?:p
    Mi tam się wydaje że nie ma prawa działać:d
     
  13. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    a czy ktoś w ogóle to sprawdzał
    ??
     
  14. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja jeszcze nie sprawdzałem , ale przy rejestracji na stronce jedno z pytan odnosnie rejestracji jest czy uzywasz headset to i moze działa.

    edit.Cz jest jeszcze inny xling Nie Kai ? bo nie moge tam wbić albo pinga mam za wysokiego albo trzeba potwierdzić rejestracje.

    U mnie to zrywa połączenie za pingi limit 30 - lipa. Gdyby nie lipny net to pograć można a mam netie.
    Wchodziłem na Xlinka no i polacy grali w cod mww2 .
     
  15. Sebafire1

    Sebafire1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko ponieważ grałem przez xlinka na xbox one i wszystko ładnie hulało przy połączeniu xbox'a z lapkiem przez kabel. Obecnie chcę uruchomić w tej konfiguracji że xlink jest uruchomiony na lapku po wi-fi a x kablem do rutera. Niestety nie widzi mi konsoli w programie. Czy ktoś to uruchomił w podobnej konfiguracji.
     
  16. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Łee to jeszcze wynajdą sposób na odblokowanie HDD i **** You Microsoft :p
     
  17. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Polecam xlinka :D dzisiaj grałem w Mw2 na łączu 2 mb i hulało dobrze ;D tylko grać , szkoda że nie można grać w fife 10 :(
     
  18. uaephean

    uaephean Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śląsk
    Szkoda tez ,ze niewielu ludzi gra w cos innego procz mw2...
    A juz chcialem sobie pograc w l4d2 ...
     
  19. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    lipnie jest z tym pingiem ze jak juz bedzie 30+ to **** ;/

    pomyslcie sobie jakby tak nie bylo :) ile by osob gralo :)

    chodzi mi akurat o COD MW 2 bo w sumie w ta gre najwiecej osob gra
     
  20. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Ku..a a ja juz kupilem nowa;)
     
  21. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    widze ze jest sposob grania przez neta zaniedługo pewnie bedzie mozliwosc instalowania gier:D Dlatego czy mam konsolke :D i cierpliwie poczekam jesli nic nie bedzie to kupie niezbanowana:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum