1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Matrix Freedom PCB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacekadmin, Marzec 8, 2012.

  1. jacekadmin

    jacekadmin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Czy komuś udało się zaprogramować Matrix Freedom PCB innym softem niz wstępnie zaprogramowane na PCB np. 9504 ?

    Kupiłem PCB z softem 9504 i żebym się zamordował to nie udało się wgrać 1071 zew. programatorem

    A jak było u Was ?

    Jacek.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pewnie te wadliwe podroby

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. jacekadmin

    jacekadmin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Matrix PCB - wadliwe podroby

    Wadliwe podroby to mogą być z zakładu mięsnego...
    Kupiłem PCB za 200PLN i jak ktos potwierdzi post kolegi o podrobach do jegomościu z aukcji allegro ma negatywa!
    Proszę o info w temacie bo jestem rozbity w temacie.
    Chinola to ja moge za 30% ceny góra 40% ceny kupić ale nie w cenie oryginału .

    Jacek.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sa w tej samej cenie ;). Co moze miec gosc do plytek, on ich nie produkował tylko zakupił.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. jacekadmin

    jacekadmin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Matrix PCB - wadliwe podroby

    W takim razie robię się coraz bardziej stary albo głupi....
    Kiedyś coś droższego było lepsze a teraz wsio rawno...
    Macie jakieś info co do różnicy pomiędzy klonem a oryginałem ?
    Taka informacja powinna się przydać userom forum ....

    Pozdr. Jacek.
     
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    No jak wystawiasz np dysk oryginalny za 200 zł to podróbę wystawisz za 50 zł ? Proste ze nikt nie kupi bo cena ewidentnie wskazuje na podróbę. A jak za ~180-200 zł to ktoś na 100% kupi.

    PS.
    Ludzie zrobią wszystko żeby zarobić takie już czasy ;|
    Będą nawet gorsze ;p
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko co tu nazywac oryginalem, pcb matrix sama w sobie jest podroba oryg pcb liteona ;).

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Hehehe, miałem ten sam problem :p zasilanie do płytki weź z konsoli a nie z zewnątrz (ck3 czy USB probe). Ta płytkę da się sflashowac tylko na zasilaniu z konsoli ;-) i wcale nie powiedziane ze to podrobka, po prostu ten typ tak ma ;-)

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Typ mi przyniósł taka u mnie nic nie pomoglo.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. jacekadmin

    jacekadmin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PCB MATRIX z zew. programatorem USB

    Chodzi głównie mi o to, że to PCB ma wbudowany programator na USB i obsługuje go aplikacja MtxFreedomManager która widzi soft w PCB, blokuje/odblokowuje zapis do PCB. ale potrafi wgrać tylko i wyłącznie soft w tej wersji w której wcześniej był w PCB.

    Ja sobie poradziłem w ten sposób, że zasiliłem ( jak pisał Dexter) PCB z konsoli i wgrałem fw 1071 w dosflash korzystając z tutejszego poradnika.

    Nie było to łatwe ponieważ, nie zawsze udawało mi się złapać moment pozbawienia zasilania PCB i wygodnie wcale też nie było, ale po kilkunastu próbach o dziwo się udało.

    Pozdr.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To jaki moral mamy, kupoac tylko oryginalne pcb z napędu ;)

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. 33300

    33300 Banned

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Infinitymod bardzo dobra płytka wstawiasz i masz problem rozwiązany z ponownym płaceniem za flash sam podpinasz usb do dołączonego programatora i sam flash robisz bardzo proste!
     
  14. karol22

    karol22 Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skoro PCB daje jako zastępczy flash po uwaleniu napędu i bad drilla, sam napęd koszttuje 150zł , PCB 220zł, dodatkowe koszta to nagrywarka i płytki w sumie to daje więsze wydatki niż to samo flaszowanie.To nie jest żdna rewelacja ze sam flash zrobi i tyle nic po za tym.
     
  15. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Witam dziś udało mi się normalnie zaprogramować PCB Matrix-a przy pomocy X360USB i CK3:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum