1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 2

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez mmmm111, Lipiec 8, 2009.

  1. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ze sterowaniem i grafika na x'ie? Dobra? I jeszcze jedno pytanie. Jak sciagne z xboxsky wersje ktora wazy 5.5Gb i nagram na DL to bedzie normalnie dzialac? Dodam ze jest iXtreme compatible (czy jak to sie pisze)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no jak jest Ixtreme compatible to musi działać :D Jesli to jest wersja na x360 (jesli wogole taka wyszla) to graficzka pewnie nie bedzie zła :) Ja tam czekam twardo na trójeczke :D już coraz bliżej :D Ogólnie Stranglehold jest podobne do Maxa i nowsze + lepsza grafa :D także jak nie grałeś polecam :)
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jest gra na xbox nie na xbox 360 wiec musisz mieć chyba emulator na konsoli.
     
  5. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gra jest w dziale Xbox360E. Nie chce tyle pobierac zeby potem nie dzialalo
     
  6. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Ja mam Oryginalna plytke z X1 . Sterowanie dopasowane bez zadnych problemow . A grafika jak grafika . Wiecznie ladna nie bedzie
     
  7. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A bedzie mi dzialac bez dysku ta wersja co podalem?
     
  8. pepa

    pepa Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba nie bo aby odpalić coś z X1 potrzeba HDD.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    312
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    176
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    276
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    206
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    308

Poleć forum