1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max payne 3 a RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kooloo123, Maj 12, 2012.

  1. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witajcie, mam pytanie jeśli ktoś posiada konsole z RGH i dash 2.0.13604 to otpali na nim Maxa payne 3 który wymaga najnowszego dasha czy będzie zmuszony go aktualizować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Musisz aktualizować.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Powinno smigać, dashlaunch wylacza update

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    "14719 minimum kernel required"
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W przypadku zwyklych konsol, a nie rgh

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  7. krova12

    krova12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pomocy co zrobić aby uruchomić 2 dvd max payn bo gry dochodze do momentu gdy wyświetla sie komunikat o dvd2 to gra sie uruchamia na nowo
     
    1 osoba to lubi.
  8. Rafał Zagórski

    Rafał Zagórski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Przyłączam się do pytania co zrobić aby uruchomić 2 dvd max payn bo gry dochodze do momentu gdy wyświetla sie komunikat o dvd2 to gra sie uruchamia na nowo... Jak wiecie co zrobic to pomocy.
     
  9. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak używasz pluginu swap.xex to do pliku multi.ini dopisujesz:
    (bez spacji między cyferkami - coś się źle wkleiło)


    [5454086B]
    ;max payne 3
    disk1 = Hdd:\Content\0000000000000000\5454086B\00007000\3054723F8A3477D01A12
    disk2 = Hdd:\Content\0000000000000000\5454086B\00007000\9C105251594712248CCA


    a jeżeli uruchamiasz spod freestyle dasha to wypakowujesz pierwsza płyte do katalogu Disk 1, a drugą do Disk 2
     
    1 osoba to lubi.
  10. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Zrobiłem tak a mimo to gdy kończę gra się restartuje i znów zaczynam od ostatniego punktu kontrolnego, jednym słowem dvd2 nie wczytuje się. Może jakieś nowe sugestie??
     
  11. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Podłączę się pod ten temat.
    Problem mam taki, że przerabiając obrazy w exiso program robi mi 1 płytę jak zawsze, natomiast przy drugiej wywala błąd i nie potrafi jej przekonwertować. Pomożecie mi z tym faktem???
     
  12. Mario86

    Mario86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Panowie u mnie sprawa okazała się być prosta do rozwiązania jeśli chodzi o odpalenie dvd 2. Chodziło o fsd plugin. Sprawdźcie w sekcji Setup > Settings > System Settings czy pisze loaded. Jeśli nie to wejdźcie w Setup > Settings > General Settings a następnie Updates i pobierzcie go. Mi to pomogło :)
     
  13. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a niewiesz dlaczego jak podpinam xa do neta to mi nie wykrywa łącza?
     
  14. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Daj więcej informacji, w jaki sposób podpinasz xboxa do neta ?? Prosto do routera czy do kompa ?

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  15. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    twój dysk xbox\gry\max payne

    w folderze "max payne" robisz kolejne 2 foldery o nazwach "Disk 1" i "Disk 2". Tam wrzucasz przerobione płyty do GOD.
    W FSD dajesz głębokość skanu na 4. Jak wyskoczy komunikat o 2 płytę to samo się przełączy i działa. NMZC.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  16. lukas944

    lukas944 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy u mnie dalej nic niepomaga w misji gdzie plyna lodka na jakas wyspe gra sie sama wylacza probowalem wszystkiego pomozcie to przejsc... dodam ze jest to misja V czyli z pierwszej plyty powinno odpalac
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    311
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    173
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    275
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    205
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    306

Poleć forum