1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max payne 3 błąd instalacji przy 45%.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stefan357, Maj 11, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. stefan357

    stefan357 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Zaczne od tego że ostatnio formatowałem komputer. Mam ihasa i nagrałem nim juz pare gier, wszystkie ładnie sie wypalały przechodziły weryfikacje i instalowały sie na dysku. Po formacie nagrałem sobie max peyna3. wiadomo napędu nie flashowałem bo juz był, gra przeszła test w abgx w 100% oraz wypaliła sie dokładnie i przeszła weryfikacje. ale po włożeniu do xboxa chciałem zainstalować, postęp dochodził do 45% i wywaliło błąd ze płytka zabrudzona itp. no ale ok spróbowałem 2 raz zainstalować i odziwo sie udało. chciałem sprawdzić czy zainstaluje sie jeszcze raz i przy 3 próbie znowu wywalił błąd a za 4 razem zainstalowało sie w 100%. Gra działa, grałem chwilę. Narazie mam nagrane cd1. Dziwna sprawa z tym instalowaniem na dysku. Wiecie co może być nie tak ? wszystko robiłem podczas nagrywania tak jak jest opisane w temacie adama34689. Nie wiem co jest nie tak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    slaby laser w konsoli albo z plytka coś
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po formacie skasowaly sie ustawienia w imgburn a na nowo zapewne ich nie robiles i dlatego, lub plyta slabej jakosci, sprawdz jakosc nagrania w nero discspeed
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Słaby laser lub płyta . Oczywiście jeśli ustawienia były dobre
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    312
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    174
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    276
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    205
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    307
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum