1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 3 da rade nagrać zwykłą nagrywarką

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez karbon1992, Czerwiec 4, 2012.

  1. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak w temacie.

    Czy wystarczy ze przeposzcze przez abgx dogram topologie. Potem nagram zwykła nagrywarka? Bedzie działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Będzie działać, a na dysk zainstalujesz za pomcoą tricku z mp3
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gre zainstaluj na dysk a potem trick z mp3 (jak już masz gierke zainstalowaną zgraj sobie muzyczke na pena wlacz w swoim xboxie i dopiero uruch grę , jak bedzie menu gry to juz mozesz ja wylaczyc wciskajac xbox na padzie i w ustawieniach zastopować i tyle grasz już z HDD nie z CD)
     
  5. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok, dzięki za info:) To tu jest pytanie skoro można łatwo to obejsc z trickiem mp3 to po co ludzie bawią sie w ihas? I jeszcze jedno pytanie mianowicie ile zajmuje on miejsca na hhd? bo w xboxie obecnie niemam hdd jedynie 16 gb pendrive a wolne tylko 9.5 zastanawiam sie czy sie z mieści.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Kiedyś nikt nie wiedział o tym tricku z MP3, dlatego "jedynym" sposobem na instalacje gier na dysk był IHAS.
    Jedna płyta Ci się zmieści, dwie płyty zajmują ok. 14-15GB razem.
    Zainstaluj płyte 1 przejdź a jak będzie chciał płyte 2 to zainstaluj 2 na dysk i git :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    308
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    173
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    274
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    202
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    306

Poleć forum