1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

max payne 3 - gdzie wgrać TU

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ZdzichoTnT, Czerwiec 24, 2012.

  1. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Mam pytanie czy moglby ktos dokladnie napisac w jakim katalogu nalezy wgrac patch tu00000006_00000000.
    To jest ta krotsza nazwa wiec katalog 'Cache Partition/Cache' chyba odpada. A tego drugiego to nie moge dokonca znalesc tak wiec czy moglby ktos napisac cala sciezke do ktorej nalezy wgrac ten patch ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie no ogolna zasade znam mi chodzi o to czy ktos zrobil to z max paynem i zeby podal dokladna sciezke
     
  5. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    używajcie programu Horizon on wszystko zrobi za was
     
  6. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wiem jak teraz kiedyś ten horizon to miał pełno trojanów.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    to bardzo dziwne co piszesz, bo używam od roku ten program i nigdy w nim wira żadnego nie było
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    horizon jest dobry i łatwy w obsłudze
     
  9. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No ale czy on jakoś automatycznie ładuję TU tam gdzie trzeba? Bo jak nie to nie rozwiązuje on mojego problemu

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ładuje ci na pendrive'a. Pena podłączasz pod konsolę i albo zostawiasz albo przenosisz na dysk twardy. Gdy przenosisz, samo znajdzie miejsce.
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    horizon automatycznie przenosi na pena w odpowiednie miejsce
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    311
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    173
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    275
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    205
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    306

Poleć forum