1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MAX PAYNE 3 PL problem z napisami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez B4Rtezz, Sierpień 26, 2012.

  1. B4Rtezz

    B4Rtezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowym posiadaczem konsoli XBOX 360 jak i nowym forumowiczem, jestem także graczem starszej daty i dopiero się uczę co i jak więc pewnie trochę to zejdzie zanim dokształcę się w tym temacie(dlatego proszę o wyrozumiałość).Tak więc chciałem się podzielić moim problemem z kimś już bardziej "obeznanym" w temacie.
    Konsole posiadam od 3 tyg. nie wiele grałem póki co 3 gry ale zależało mi w sumie na jednej M.P.3(pamiętam jeszcze 1 i 2), która oczywiście zakupiłem zaraz po konsoli. Ponieważ czytałem już wcześniej na tym forum(i nie tylko) iż napisy już się pojawiły szybkim krokiem pospieszyłem przed tv przy okazji chwytając za pada włączyłem konsole tchnięty emocjami iż w końcu pogram sobie z Maxem i zaczerpnę trochę fabuły bo z angielskim u mnie słabo.
    Jakież rozczarowanie mnie spotkało kiedy to po aktualizacji miałem dalej angielską wersje czytałem że trzeba ściągnąć "coś gdzieś" ale jestem zielony w temacie, mógłby ktoś wytłumaczyć na chłopski rozum co mam zrobić po kolei by zostać posiadaczem w/w napisów PL
    dzięki z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1513
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wejdz na ta strone marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database i 1 od góry Max Payne 3 TU 5 pobierasz...
    wkladasz pendriva do konsoli formatuejsz go w konsoli ustawienia i tam masz format... pozniej pobierasz program Horizont uruchamiasz go wkladasz pendriva i ta latke co pobierzesz wrzucasz do fodleru title update i wkladasz pen do konsoli wrzucasz na dysk i gra;)
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  5. B4Rtezz

    B4Rtezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możecie mi wytłumaczyć czemu tak się dzieje tzn. czemu pobiera mi aktualizacje i dalej jest w języku ang. i czy zawsze będę już tak "kombinować" z tymi napisami. Mam Gears of War1 i daję sobie rękę uciąć że jak grałem u kolegi na konsoli to była PL dał mi tę płytkę włączyłem ją i również była aktualizacja i znów niespodzianka w języku angielskim.
    Mam nową konsole i sądziłem że nie będę musiał szukać po internecie własnych aktualizacji, nie chodzi o lenistwo raczej z braku czasu po to właśnie jest konsola by włączyć i grać :) Chciałem zaznaczyć że mój kolega aktualizacje ma te od xboxlive i ma w jezyku polskim jakieś rady wskazówki ?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Usuń grę (jeżeli ją masz zainstalowaną na dysku).
    Wyczyść pamięć podręczną konsoli.
    Zainstaluj grę i pobierz na nowo Update.
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Region konsoli i konta masz PL?
     
  8. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Po zainstalowaniu wejdz w ustawienia gry i włącz napisy. Ja tak miałem.
     
  9. B4Rtezz

    B4Rtezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy się ja mam pamięć masowa ale domyślam się ze chodzi o właśnie o to w sumie to nie doszukałem się jeszcze jak sformatować ten dysk bo nigdzie nie mam takiej komendy jak sie to formatuje ?
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Wejdz w ustawienia konsoli i sprawdź region. Musi się obejść bez pendrive.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  11. B4Rtezz

    B4Rtezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ma ustawione na Polski Polska, a co do napisów to próbowałem po zainstalowaniu grac włączyłem by pokazywało mi napisy i dalej ang.
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobiłeś to co napisał _=SETH=_ ??

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  13. B4Rtezz

    B4Rtezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak usunąłem wszystkie gry z dysku został mi tylko edytor awatarów oraz wyczyściłem pamięć podręczną zainstalowałem ponownie M.P.3 pobrałem instalacje i dalej ang.
    Mam pytanie czy jak wam pobiera instalacje to zostajecie wylogowani z konta ? bo mnie wyrzuca jak się kończy pobieranie patcha to loguje mnie ponownie nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale na chłopski rozum jak nie jestem zalogowany to skąd wiadomo jaki mam region ?
    Jeszcze miałem jeden problem mianowicie kupiłem ostatnio Mafię 2 używkę, i zacinała się w 4 rozdziale wymieniłem cd na inny również to samo tylko dzięki przypadkowi(policja mnie dorwała i zostałem aresztowany) udało mi się odblokować tą grę
    Czy jest jakaś możliwość że moja "nowa" konsola jest zepsuta ?



    Coś chyba mam z konsola ustawiłem na niemiecki i od razu się włączyły są szwabski napisy, zna ktoś rozwiązanie czy od razu do reklamacji mam zanieść.
    Właśnie spróbowałem ponownie na PL nic się nie zmieniło ang. eh... już nie mi brak cierpliwości 4h nad tym siedzę i już mi się odechciało

    Miał ktoś może podobny problem ?


    Niestety już to zdążyłem zrobić za każdym razem czyściłem też rejestry z pobranych aktualizacji próbowałem również kilku języków to niemiecki od razu zaskoczył polska i włochy nie działają
    Tak więc limit opcji wykorzystanych przeze mnie się wyczerpał teraz to po prostu nie wiem co z tym robić
     
  14. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. Edytuj posty
    2. Spróbuj przeprowadzic początkową konfiguracje w konsoli, i tam ustaw wszystko na polske a co do wylogowania podczas sciagania aktualizacji to normalne. Jesli masz starsze updaty z maxa to je usuń i dopiero potem sciągaj polskie TU

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum