1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

max payne 3 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jimi1111, Maj 29, 2012.

  1. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podczas uruchomienia prosi i aktualizacje zezwolic na nia?? usunie przerobke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przeczytaj: "Aktualizacja tematu" (koniec pierwszego posta tematu z sygnatury).
     
  4. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gdzie to?

    mozna jasniej?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wejdź do poradnika z sygnatury i znajdź "Aktualizację tematu" (końcówka pierwszego posta).
     
  6. ThomasXX

    ThomasXX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podkarpackie :)
    ale gry z płyty będą działać adam34689
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli to było pytanie: tak, oczywiście.

    Jeśli stwierdzenie: co to ma do tematu?
     
  8. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam!!! Może tak trochę nie na temat, ale mam pytanie bo mam lt 2.0 i najnowszego dasha. Nagrałem max payna i colin dirt i w trakcie instalacji wyskakuje mi błąd. Co jest nie tak?? Nagrywałem kilka razy. Dodam że instalowałem snipera i było wszystko w porządku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum