1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

max payne 3 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez brook1234, Sierpień 13, 2012.

  1. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam taki problem z gra max payne 3 doszłem do chaptera VI i przechodze go całe biuro sie pali jest jakieś demko i gra wrac do głównego meni wiec odpaliłem płyte 2 to żada konsola pierwszej co może być spotkał się ktoś z takim przypadkiem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeszcze raz, bo nie rozumiem.
     
  4. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po prostu przechodze chapter VI jest demo i gra się uruchamia od nowa powinien chyba wołąc o dysk 2 a ona startuje jakbym ją uruchomił co dopiero
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    I drugą płytę woła, jak Max ścina włosy.
     
  6. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam rgh i nie woła o 2 płytke ale sam ją odpaliłęm i konsola woła o 1, czy ta musi byc w jakims jednym katalogu?? bo jak mam w osobnym to tak sie dzieje własnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum