1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 3 RF XBOX360-XPG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Chris von D, Maj 10, 2012.

  1. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    [​IMG]



    _______ _______
    |\ /|( ____ )( ____ \
    ( \ / )| ( )|| ( \/
    \ (_) / | (____)|| |
    ) _ ( | _____)| | ____
    / ( ) \ | ( | | \_ )
    ( / \ )| ) | (___) |
    |/ \||/ (_______)

    _______ _______ _ _______ _______ _______ _______
    ( ____ )( ____ \( \ ( ____ \( ___ )( ____ \( ____ \
    | ( )|| ( \/| ( | ( \/| ( ) || ( \/| ( \/
    | (____)|| (__ | | | (__ | (___) || (_____ | (__
    | __)| __) | | | __) | ___ |(_____ )| __)
    | (\ ( | ( | | | ( | ( ) | ) || (
    | ) \ \__| (____/\| (____/\| (____/\| ) ( |/\____) || (____/\
    |/ \__/(_______/(_______/(_______/|/ \|\_______)(_______/



    **********************************************************************
    Max.Payne.3.RF.XBOX360-XPG
    **********************************************************************

    ----------------------------------------------------------------------
    General Information
    ----------------------------------------------------------------------
    Release Date...: 05-15-2012
    Filename.......: Max.Payne.3.RF.XBOX360-XPG
    Type...........: GAME
    Platform.......: Xbox 360
    Region.........: Region Free
    Retail Price...: $59.99


    [​IMG]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wymaga najnowszego dasha. Mozna bylo sie tego spodziewac.
     
  4. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    W tej wersji nie ma j. polskiego mam rozumieć?
     
  5. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Najważniejszej informacji nie ma , a to , że jest PL w dashu nie oznacza PL w grze. Choć nie twierdzę iż nie ma. 6 godzin temu wrzuta i nikt nie umie jeszcze potwierdzić co tam jest.
     
  7. zenek1234

    zenek1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Londyn
    super, nie mogłem się doczekać
     
  8. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dzieki za informacje Daniel1979. Wydaje mi sie, ze jednak sa napisy. Inaczej po co widnialaby taka informacja? Mam juz obraz pierwszej plyty ale niestety nie mam jeszcze nawet konsoli przerobionej, ani czystej plyty ;)
     
  9. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jest to informacja , że np acziwy są po PL. Jest mnogo gier że w ABGX jest PL (ale to jest info o dashu) a gra nie jest. A z resztą newerminde.
     
  10. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Rozumiem. Dzieki za wyjasnienie. Troche sie pospieszylem z ta informacja o napisach PL :)
     
  11. zapiszsie

    zapiszsie Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mając lt 2.0 i zmieniając topologię gry z 3.0 na 2.0 gra będzie działać?
     
  12. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Idąc za tym co działo się przy Sniper Elite v2, gra nie będzie działać na przeróbce LT 2.0 ? nie ma sposobu ?
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tylko TU moze was poratować, o ile wyjdzie to po premierze gry

    A i żeby preventować pytania dotyczące zawartości płyt

    1 DVD Połowa kampanii i multi
    2 DVD Dokoczenie kampanii
     
  14. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Konsola nigdy nie podłączana do neta + LT 2.0 + update najnowszy via USB ! i działają mi stare gry xgd3/xgd2 ap 2.5
    Nie nagrałem jeszcze Maxa ale zdziwiła mnie ta sytuacja nie wgrywałem jeszcze żadnych TU napęd to liteon, konsola to staruszek falcone bezawaryjny bez wbudowanej pamięci.
     
  15. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    hm czyli jak mam LT2.0 to tylko TU mnie moze poratować? innej opcji nie ma? oprocz wgrania LT3.0
     
  16. pejot

    pejot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do Sniper Elite v2. Ja wypaliłem, poprosiło o aktualizacje dasha do x719 i bangla. Nie wiem co ludziska piszą o problemach. (mam lt 2.0 i nigdy nie była w sieci )
     
  17. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    bo jest xgd2, musi chodzić
     
  18. zolnierz45

    zolnierz45 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ino
    Pejot a jak zaktualizowałeś to inne gierki xgd2 i xgd 3 ci hulaja? Pytam bo mam dash 13604 ,lt 2.0 i k....... ochotę na maksia a nie chcę na razie na lt 3.0 przerabiać.
    Rafau 666 xgd 2 ? gdzie indziej piszą,że xgd 3 to jak to w końcu jest?

    EDIT:
    Aha sory zawiesiłem się bo wy o tym sniper a Maksiu jest xgd 3 ale lipa...

    -=SETH=- // Używaj opcji edytuj.
     
  19. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    sniper byl XGD2
    Niehc ktos sprawdzi cyz bedzie dzialac na nowym dashu i na Lt2.0..bo nie wiem czy wypalac czy czekac na TU czy tez Lt3.0 kombinowac
     
  20. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie wiem jeszcze jak maxiu ale zrobiłem aktualizacje z usb wyodrębniło pliki konsola sie uruchomiła ponownie i wymagała 190mb wolnego miejsca prawdopodobnie avatar + pierdoły więc odrzuciłem i dashboard metro jest gry xgdy3 działają jak i te xgd2 ap 2.5 :) za godzinke dam znać jak maxiu oczywiście na LT 2.0
     
  21. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki masz napęd ?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Bolcman
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    923
  2. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    309
  3. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    173
  4. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    275
  5. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    202

Poleć forum