1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 3 RF XBOX360-XPG

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bolcman, Maj 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Witam, zaciągnąłem sobie tą wersję gry Max Payne 3 RF XBOX360-XPG. Przy przerobieniu exiso na etapie obrazu drugiej płyty wyskakuje błąd. Sprawdzałem zawartość obrazu i są to katalogi Audio_TS i Video_TS oraz default.xex
    Czy ktoś z Was przerabiał Maxa???
    Tylko nie krzyczcie, że ten temat jest na głównej bo tam wszyscy płaczą o topologię i LT.
    Czy do tej gry trzeba nowego dasha czy 13604 wystarcza???
    Dziękuję za odpowiedzi:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
  4. wrb1911

    wrb1911 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    tylko na najnowszym dashu chodzi mialem ten sam problem ; )
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    pleciesz brednie. na dodatek co to ma wspolnego z jego problemem?
     
  6. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Najnowszego dasha nie mam bo to pierwsza gra, która tego wymaga.
    Ale rzeczywiście póki co nie to jest moim problemem - pytanie było o przerabianie obrazów:)
     
  7. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Up:)

    Temat dozamknięcia skoro nikt nie potrafi mi pomóc z prostą pewną odp.
     
  8. jefafa

    jefafa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie do konca. Po prostu usun z gry forlder $SystemUpdate i pojdzie na starej wersji (Ja gram a Maxa na 13599).
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum