1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 3 RGH problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mcr, Sierpień 17, 2012.

  1. Mcr

    Mcr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam konsole przerobioną RGH,podczas gry w max Payne 3 nalezy włozyc drugą płytę i tutaj moje pytanie co zrobić zeby uruchomić DVD 2.Z góry dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Folder z Max Payne DVD 1 nazywasz Disk 1 a folder z DVD 2 nazywasz Disk 2. Te dwa foldery wrzucasz do folderu na HDD:/Games/Max Payne . W ustawieniach fsd tam gdzie masz ścieżkę do folderu z grami podajesz głębokość skanów na 4 i wszystko powinno działać. Jak pomogłem daj przydatne:)
     
    1 osoba to lubi.
  4. wojtektonie

    wojtektonie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na forum tutaj można spotkać wersję z Disc1 i Disc2 - u nie np. taka kombinacja działała.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    1 osoba to lubi.
  6. Mcr

    Mcr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok nitros5 tylko nie wiem gdzie ta sciezka sie znajduje czy na dysku czy trzeba wejsc w jakies ustawienia
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zakladka setting> content. Tam szukaj

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. Mcr

    Mcr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nic z tego spróbuję jutro zrobic update nie ma chyba innego wyjścia ale dzięki ze sie postaraliscie
     
Wczytywanie...

Poleć forum