1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 3 ŚCINA W 2 MISJI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebekrugby1993, Lipiec 10, 2012.

  1. sebekrugby1993

    sebekrugby1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam pewien problem nie wiem może ktoś miał podobny. Mam LT+ 3.0 i przy grze Max Payne 3 ścina mi przy intro do drugiej misji (wtedy Max leci helikopterem) ale nie jest to zwykła ścina, moge otworzyć menu za pomocą środkowego guzika w padzie, włączyć pauze, jak już mówiłem nie jest to ścinka taka że nie moge nic zrobić ale klatkowanie bardzo wolne. Myślałem że może po zainstalowaniu na dysk problem zniknie ale przy 96% wyskakuje błąd że płyty nie może odczytac bo jest zarysowana(jest czysta) chce się tylko dowiedzieć w czym może być problem w sposobie nagrywania(nie pytajcie się jak nagrywałem bo nie ja to robiłem),płycie(verbatim DVD+R DL) a może jakaś inna przyczyna. Może ktoś wie bo nie chce bezsensownie marnować płytek. Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Obraz pyty nie jest poprawnie nagrany dlatego gra się zacina .
     
  4. sebekrugby1993

    sebekrugby1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trochę się na tym nie znam, mogę się mylić ale jeśli obraz płyty byłby źle nagrany to czy przypadkiem gra w ogóle nie odpalała by się. Intro gry i pierwsza misja śmiga normalnie
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sam pisałeś że nie można zainstalować gry na dysk twardy wyskakuje ci błąd przy 96%.
     
  6. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja tak miałem ale podczas innej misji. Mi pomogło przeczekanie filmiku a potem dałem restart checkpoint.
     
  7. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Moze abgx cos spalil. moze cos na czerwono miales w abgx'ie?
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    wyjsc jest kilka, a najbardziej prawdopodobne sa 2, obraz jest uszkodzony lub nagrywarka do bani, to jest gra xgd3 wiec powinno sie ja nagrywac liteon ihas
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    312
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    174
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    275
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    205
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    307

Poleć forum