1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 3 wypalona płyta LT 2.0 po LT 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Psychol324, Sierpień 20, 2012.

  1. Psychol324

    Psychol324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zapomniałem, że wgrałem LT 3.0 na mojego xboxa i nagrałem pierwszą płytę Maxa 3 sposobem truncate pod LT 2.0 + zmieniłem topologię. Podczas próby odpalenia pisze mi Disc is not supported. Da się to naprawić? i czy trzeba tą topologię zmieniać w Maxie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Nie da , musisz nagrać grę od nowa , przed nagraniem przepuść przez abgx najnowszy , on dogra topologie na LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  4. Psychol324

    Psychol324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha, zapomniałem dodać, że nagrywam zwykłą nagrywarką i mam dasha z Maxa Payne'a, czy w takim wypadku po aktualizacji z płyty Maxa będzie się dało zagrać? bo pamiętam, że się dało to jakoś ominąć i grać bez iHasa tylko nie wiem czy to działa powyżej dashu 13604.
    Drugie pytanie to czy zagram bez iHasa na tym dashu w Dark Souls?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    max poleci aktualizacje musisz zrobic a zwykla jak wypalisz trick mp3 pelne tych tematow tu jest każdy sie pyta poszukaj to nie boli
     
  6. Psychol324

    Psychol324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Szukałem i znalazłem to tylko jak dokładnie to wygląda, wchodzę na music playera, odtwarzam moją muzę z pena, wyciszam, naciskam na guzik xboxa, w menu wybieram grę i powinno działać tak? tylko czytałem, że przez ten sposób nie ma muzyki w grze czy to prawda? bo jak tak to już wolę na kompie zagrać bo udźwiękowienie w Maxie to podstawa tej gry.
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Później można wyciszyć muzykę i normalnie puścić z gry

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zapodajesz muze w xboxie niech se leci zalaczasz gre ( muze slychac w tle) i potem ja juz mozesz wylaczyc naciskasz logo xboxa na padzie i tam wylaczasz dajesz stop i grasz , gra smiga i glos jest
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    312
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    176
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    277
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    207
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    309

Poleć forum