1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tomix710, Kwiecień 16, 2014.

  1. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witajcie ;)

    Mam do was szybkie pytanko: Czy jeśli kupię grę MP3 w Angielskim sklepie to czy gra będzie miała język Polski (Napisy)?

    Z góry dziękuję za odpowiedź ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jeśli w konsoli ustawisz lokalizację na PL, podłączysz się do XBL i ściągniesz patcha wraz ze spolszczeniem.
     
    1 osoba to lubi.
  4. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok, Dzięki za szybką odpowiedź ;)

    Z ciekawości:
    Dużo zajmuje miejsca ten patch?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Mało. Ściągnij to się dowiesz. ; P
     
    1 osoba to lubi.
  6. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wyczerpująca odpowiedź ;D

    Temat do zamknięcia.
     
  7. wojtek0000

    wojtek0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam przerobionego xboxa i maxpayna 3 na dysku w dwóch płytkach. Kończe pierwszą płytkę i co dalej? bo nie wiem jak uruchomić drugą płytę...
     
  8. Rolex

    Rolex Banned

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po prostu włóż do napędu i graj w czym problem ?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrób foldery disc1 i disc2 i do nich wrzuć poszczególne płyty.
    W dashlaunch'u włącz autoswap disc.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  10. wojtek0000

    wojtek0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sumie to mam podzielone na osobne cd. Jak wróce na chate to poszukam tego autoswapa
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    312
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    176
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    277
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    207
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    309

Poleć forum