1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max payne 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kwasniewski, Październik 22, 2014.

  1. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wgrać jest jakis poradnik ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    RGH kurcze uzupełniałem ostanio profil ale widze ze nie zuakutalizowano... ;/
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No to konwertujesz dwie płyty np. do .god
    Robisz folder "Max Payne 3" a w nim folder "Disc 1" i "Disc 2", wrzucasz odpowiednio DVD 1 do folderu Disc 1 a DVD2 do folderu Disc 2, wrzucasz na konsole i sama będzie sobie przerzucała płyty.

    Następnym razem szukaj na forum, prawie do każdej gry jest opisane jak ją wrzucić. :)
     
  6. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    na torentach masz juz gotowca pod RHG wystarczy zciągnac
     
  7. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przez iso2god tez bedzie ok ? i nie do każdej 2cd tak samo jest bo np watch dogsy innaczej gta v innaczej itd :p co z tym gotowcem ?
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    tak, przez iso2god


    Ja nie napisałem że każdą gre 2DVD robi się tak samo, na forum do praktycznie każdej gry jest osobny temat w którym jest wytłumaczone jak ją wrzucić ...

    Poszukaj sobie, na forum napewno nikt Ci linku nie poda :)

    Nie widze sensu żebyś teraz ściągał gotowca na RGH, skoro masz już pobrane pliki .iso .
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odsyłam do działu RGH tam masz wszystko ładnie na tacy poradniki informacje itp.
     
  10. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem jak to zrobić tylko myślałem ze to troche trudniej bedzie np tak samo jak z WD lub gta dlatego wolałem zapytać :) ale widze ze tu żadnych kombinacji alpejskich robić nie trzeba :p a spolszczenie jak ?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    311
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    173
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    275
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    205
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    306

Poleć forum