1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

max payne 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez blind34, Lipiec 27, 2012.

  1. blind34

    blind34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema. czy da sie nagrac max payne 3 na zwyklej nagrywarce czy potrzebuje jakies specjalnej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Jak chcesz nagrać na dysk to potrzebujesz nagrywarki iHas x24 B
     
  4. blind34

    blind34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na dysk twardy ma sie rozumiec?
     
  5. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
  6. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Jak chesz nagrać na płytę DVD to potrzebujesz nagrywarki Ihas.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jestes w bledzie mozna zwykla nagrywarka nagrac na dvd i gra bedzie chodzic tylko zeby gra smigala z dysku HDD potrzebny trick z mp3 jesli nie mozna grac z plyty bez problemu :) jak sie nie ma lt 2.0 to nie pisac glupot i wprowadzac ludzi w bląd
     
  8. blind34

    blind34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    312
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    176
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    276
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    205
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    308

Poleć forum