1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne dash 13599 lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez OverYou, Czerwiec 3, 2012.

  1. OverYou

    OverYou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam dasha 13599 i lt 3.0 i tu mam pytanie czy gra bedzie dzialac? ??
    Mam nagrywarke samsung wczoraj kupiona
    Napiszcie w odpowiedziach co zrobic zeby dzialalo

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, będzie działać, tylko będziesz musiał aktualizować dasha.
    Jak włożysz grę będzie się pytał o aktualizacje, możesz aktualizować spokojnie, wszystko będzie działać. :)
     
  4. 1ere1

    1ere1 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak na Lt 2.0 też aktualizować dasha do wersji 14719? a reszta gierek starszych będzie nadal śmigać bez problemu po aktualizacji
     
  5. OverYou

    OverYou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie usunie mi lt ?
    I czy to prawda ze jak nie mam ihas to gry nie beda dzialac ?? czy jak to?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Do gier XGD3 i XGD2 z AP25 będziesz musiał dogrywać TU żeby działały, XGD2 będą działać, lepiej zaaktualizuj do LT+3.0

    Nie, nie usunie, możesz aktualizować.
    Możesz nagrać zwykłą nagrywarką opcją TrunCate i będzie działać, a na dysk możesz zainstalować za pomocą tricku z MP3
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nic ci się nie usunie.Ihasa potrzebujesz tylko do gry Dragon's Dogma i Forza 4.Reszta gier poleci normalnie.
     
  8. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    539
    Polubienia:
    47
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    z tego co wiem to na Lt 2.0 jest jakiś tam sposób by grac na 2.0 i bez aktualizacji ale ile w tym prawdy nie wiadomo.
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak.. Nic się nie usunie, tylko wgra mu się cicha aktualka i nie będą działać gry XGD3 i XGD2 z AP25 a żeby zagrać będzie musiał wgrywać TU.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko wytłumaczone:
     
    1 osoba to lubi.
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tym dashem napewno nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum