1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Max Payne i blad z imgburn.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Sauron24, Czerwiec 11, 2012.

  1. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    probowalem dzisiaj nagrac max payne'a i wyskoczyl mi blad ktorego nie zapisalem, ale wydaje mi sie ze pisalo tam cos z drive condition, myslicie ze chodzi o naped ?

    //

    wlasnie znalazlem ten blad wygladal tak:http://img718.imageshack.us/img718/4021/gotittoo.jpg

    tylko moj model to SH-S182M
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Na jakie płytki nagrywasz ? Ja nagrywam zwykłą nagrywarką na esperanzy i omegi i normalnie działa. Spróbuj nagrać na inny płytę.
     
  4. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagrywam po raz enty ta sama nagrywarka na verbatimy i jeszcze nie mialem zadnego problemu.
     
  5. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja właśnie Max'a nagrałem na Platinium zwykłą nagrywarką i działa. Takie błędy mi wyskakiwały jak nagrywałem na nagrywarce laptopowej niestety padła no i kupiłem zwykła do stacjonarnego jeszcze jak nie było mowy o ihasach i żadnych błędów nie ma. Jeśli takie błędy wyskakują ci tylko przy nagrywaniu Maxa to spróboj na innej płytce nagrać jeśli przy wszystkich grach takie błędy masz to twoja nagrywarka pewnie traci już żywotność :)
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    albo użyj clonecd
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj ClonemCD. Jeśli to nic nie da, to pozostaje kupno iHAS'a.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    309
  2. pumkq
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    173
  3. Shanga
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    274
  4. Szakdar
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    202
  5. Opal86
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    306

Poleć forum