1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Maximus Xtractor pro v 2.3 + Jungel Flesher 1.78 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WRUB5ON, Styczeń 15, 2011.

  1. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Witam koledzy potrzebuję małej pomocy nie dawno zakupiłem Maximus Xtractor pro v 2.3 i mam z nim mały problem mianowicie po podłączeniu go pod napęd (LiteOn 83850C) odpalam JF klikam LO83info i za każdym razem mam komunikat LO83info extraction filed! aha jeżeli chodzi o napęd to tackę mam wysuniętą do połowy porty po ustawiane portIO32 zainstalowane oraz sterowniki od Maximusa i za każdym razem to samo. Teraz moje pytanie czy wina leży po stronie chipsetu sATA gdyż nie posiadam VIA tylko AMD790. Co wy o tym myślicie bo mi ręce już opadają
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    z tego co pamietam to trzeba manipulowac tacka,ale tam wyskakuja podpowiedzi kiedy trzeba otworzyc tacke,a jf widzi wogole ten naped??
     
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    kolego JF widzi napęd robię tak włączam Xtractora wysuwam tackę do końca, chowam tackę do końca, wysuwam ponownie do końca i wyłączam xtraktora przycisk na off po czym wsuwam tackę ręcznie do połowy i włączam zasilanie xtractora, odpalam JF porty i cała reszta ustawione ok klikam DVDKey32 i LO83info po czym pojawia mi się komunikat power on and tray half open klikam OK WYSKAKUJE zebym wysuną tackę do końca więc ją wysuwam i klikam OK i program dalej czyta po czym wyskakuje mi komunikat LO83info extraction filed!!! i tak za każdym razem
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    musisz wysunac tacke przyciskiem eject na xtratorze i wcisnac przycisk znowu zeby zamknac naped i wylaczyc xtractor zeby tacka nie zamknela sie do konca wtedy ustawiasz ja do polowy otwarta recznie i wlaczasz xtractor i musi chulac
     
  6. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    no to coś jest nie tak bo u mnie nie chula
     
  7. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Że tak się wtrące z offtopem do czego to jest?
     
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    o naped to dziewica czy juz byl przerobiony??

    czytales jftutorial na ten temat,czy zabrales sie tak bez czytania za to??
    jezeli naped jest stock i robisz to tak jak napisalem wyzej to musi dzialac,bo naped musi myslec ze tacka jest zamknieta
     
  9. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    tak to u mnie wygląda [​IMG]
     
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    kolego napęd był już przerabiany oczywiście że czytałem na ten temat
     
  11. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    a jaki byl wczesniej ixtreme??jezeli byl nizszy niz lt to zaznaczasz na gorze dummy.bin only i wciskasz na dole dummy from ixtreme,a jezeli lt to masz lipe jezeli nie masz klucza
     
  12. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    wcześniej był org fw napęd nie był przerobiony teraz jest wgrane iX LT+1.1
     
  13. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    wcześniej napęd nie był przerobiony a teraz wgrane jest iX LT+1.1
     
  14. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    to jak masz lt+ 1.1 to co chcesz zrobic??bo juz zupelnie nie wiem o co tu chodzi...chyba jednak nie czytales tutorialu
     
  15. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Kolego chcę sprawdzić programator czy działa czy jak mam iX LT+1.1 tzn ze nie sczytam nic
    jak możesz podaj mi jakiś link do tego twojego tutriala bo juz nie wiem który czytałem a który nie
     
  16. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jak masz ixtreme wyzszy od lt to nie sczytasz z niego klucza ta metoda,ona jest tylko do czystych napedow i ixtreme nizszych od lt!!trzeba bylo od tego zaczac,xtractor u ciebie dziala jak nalezy,tylko tobie brakuje umiejetnosci,daj maila to ci wysle tutorial
     
  17. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
  18. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
  19. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  20. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Problem rozwiązany temat uważam za zamknięty!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum