1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Maximus Xtractor Pro v1.0 - problem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez venom85, Czerwiec 26, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    Mam problem z xtractorem ktorym przerobilem juz calkiem sporo starych liteonow,mianowicie moj komputer przestal go widziec jako sprzet,zniknal z menadzeru urzadzen,plus swieci sie na urzadzeniu zielona dioda od usb,niezaleznie czy jest wogole kabel od usb podlaczony,kiedy przykladam spear do styku litka szczytywania klucza na spearze swieca sie lampki tak jakby wszystko dzialalo wiec zakladam,ze spear nie ma z tym nic wspolnego...czy moze byc mozliwosc,ze sie w jakis sposob zawiesil??prosze o pomoc bo wydalem na niego sporo kaski,chciaz kazdy mi mowil zebym wzial ck3,a ja nie sluchalem:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wychodzi ze masz uszkodzone gniazdo USB.
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    co moge z tym zrobic??czyli sprzet do wyrzucenia tak??
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    napewno da sie zrobic. kwestia przelutowania gniazda
     
  6. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    sprawdzilem,to napewno nie jest spowodowane przez gniazdo,wylutowalem je z urzadzenia i dioda swieci dalej
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a wyczysciles sciezki? moze spiecie gdzies masz.
     
  8. xbox360maniak

    xbox360maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieje się tak i na xtractorach jak i xecuterach więc ciesz się że choć trochę zdążyłeś nim porobić.Ja dla odmiany mam ck3 który niby normalnie działa samsungi,benq i hitachi robi normalnie a przy próbie odczytu klucza z litka tak jak by się zawieszał diody na spear swięca cały czas nawet jak nie trzymam przy odpowiednim punkcie
     
  9. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    no to masz ladny perwer...u mnie s b i h tez normalnie...a jak z tymi nowymi sprzetami typu xtractor v2.3 i tym nowym ck3,wie ktos??
    psuja sie rownie czesto??czy na nich juz mozna polegac??
     
  10. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    rozwiazalem problem,wyrzucilem go do smieci,nic sie nie dalo zrobic za to kupilem po okazyjnej cenie xtractor 2,3 i jestem mile zaskoczony co do evolucji tego sprzetu,przerabianie z nim to przyjemnosc,ciekawe czy podziala dluzej niz stary,dzieki za proby pomocy i pozdrawiam
     
  11. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w pierwszym xtractorze [adł ci chip ftdi też tak miałem i niewiedziałem o co chodzi uwaliłem w ten sposób 3 napędy
     
  12. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    moze byc bo kiedy przystawialem spear do sczytania klucza chip bardzo sie nagrzewal
     
  13. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    u mnie też się nagrzewał i na spearze jarzyła się druga dioda
     
  14. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    to mielismy identyczna usterke,czytalem na zagranicznych forach ze to czesta usterka tego urzadzenia,a naprawiles go moze??bo chyba sie nie oplaca,ten nowy smiga o wiele lepiej tak mi sie wydaje
     
  15. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    NIestety nie naprawiłem go ale zrobiłem myk--mianowice w sklepie w którym go kupiłem (zgubiłem paragon)kupiłem drugi nowy a zareklamowałem stary i oddali kase nowy sprzedałem na allegro i kupiłem v2.3
     
  16. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    no to ladnie kombinujesz,mi niestety tak dobrze nie poszlo,mialem go ponad rok i stracil gwarancje i trafil do smietnika,ale za to spear jest ok i kupilem sam xtractor 2,3 na allegro za 100zl i bawie sie dalej...
     
  17. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Temat wyczerpany.
    Zamykam i przenoszę.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum