1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ME 2 i polonizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez domate, Styczeń 31, 2010.

  1. domate

    domate Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ME2 i achievementy są po Pl, a gra po Ang. Może mi ktoś to jakoś wytłumaczyć? :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Tak jakoś się dzieje ja w Assassinie miałem PL grę a archievmenty po ENG :p
     
  4. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Zmieniasz język z Ang na Polski.
    Zmieniasz region na Polski i masz Polską grę full :D
    PS:polonizacja jest naprawdę dobra :)
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    @zum51 to zadziała tylko jeśli w grze jest język polski . Jeśli go nie ma to nic nie da zmiana ustawień w konsoli . Poza tym w wersji angielskojęzycznej jest tak zrobione , że achiavementy są przetłumaczone na PL a gra po ENG .
     
  6. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    A powie mi ktoś z was czy jak będe mieć wersje ENG możliwe są polskie napisy :)?? tak jak jest to np w Gears of War 2 :)

    Pozdrawiam
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w tej grze nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum