1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ME, Import postaci bez internetu???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bianka Frejlich, Listopad 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bianka Frejlich

    Bianka Frejlich Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, powoli kończę Mass Efect na konsolę XBOX 360. NIe jest ona podłączona do internetu ( mam w domu wifi ale nie kumam jak mam podłączyć konsolę do sieci). Mass Efect 2 jest w drodze. Chciałabym zaimportować postać do "dwójki". Zapisuję wszystko na twardym dysku. Czy muszę mieć internet by zaimportować postać????? Jest to dla mnie cholernie ważne i spędza sen z powiek.

    Pomóżcie, proszę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: ME, Import postaci bez internetu???

    Nie :p

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Bianka Frejlich

    Bianka Frejlich Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzę

    Krótko i treściwie. SPrawdzę. Dzięki za odpowiedź
     
  5. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Do konsol typu PHAT Wi-Fi podłączysz np. odbiornikiem Wi-Fi podpinanym do konsoli. Można takie kupić na allegro. Kolejne, tańsze rozwiązanie to podłączyć X'a do komputera kablem Ethernet, podłączonego do internetu przez Wi-Fi.
     
  6. Bianka Frejlich

    Bianka Frejlich Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli chodzi o podłączenie kablem Ethernet to też nie za bardzo potrafię to zrobić. W każdym razie kabel (chyba mam- był w pudełku do konsoli) podłaczyłam do konsoli - Xbox360 Elite i do laptopa, który jest podłączony do wifi. Mam windows 7 i wiem, ze trzeba zrobić jakieś machniom przy sieci lokalnej ale nie umiem tego znaleźć i skonfigurować.

    Zdaje się, że moja konsola nie ma wifi, więc pierwsza propozycja raczej odpada?
     
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
  8. Bianka Frejlich

    Bianka Frejlich Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Super!!! Podoba mi się bardzo to cudeńko, które mi przysłałeś :) Zakłądając, że je kupię to co dalej? Podłączam je do konsoli i ? Jeśli chodzi o podłączenie konsoli do kompa to właśnie nie umiem tego zrobić. Naoglądałam się kilkunastu poradników i nadal nic. Poradniki zakładają, że w kompie jest np. neostrada. Ja mam internet radiowy bo na mojej wsi tylko taki jest możliwy. Cudo jest na piętrze. Na parterze, tam gdzie konsola i lapek mam router. W dodatku w dosyć sporej odłegłości od konsoli. Każde urządzenie, które podłączam do wifi muszę zgłosić firmie, które zarządza tymże netem. W każdym razie poradniki mówią też o xp a nie o 7. NIe umiem i już :) Wracając do cudeńka......czy twoim zdaniem rozwiązałoby ono moje problemy?
     
  9. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Odp: ME, Import postaci bez internetu???

    Ja na Twoim miejscu bym rozważył czy warto wydawać kase na jakies przystawki do wi-fi ponieważ mam internet radiowy w domu u rodziców i jest to porażka. Ping potrafi skoczyć do 300 ms. Osobiście konsole mam podpieta do neta z multimedii 2 mb i gry na livie potrafią zlagowac. Wiec ja bym poczekał z zakupem do zmiany łącza internetowego.

    Wytapane z XPERII;-)
     
  10. Bianka Frejlich

    Bianka Frejlich Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzienks. Tylko ja mogę czekać do śmierci bo raczej innej opcji internetowej mieć nie będę przez dłuuuuuugie lata, więc chyba jednak czeka mnie zakup :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum