1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ME2 Na kompa czy xboxa ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skate22, Luty 12, 2010.

  1. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Elo chcialbym dowiedziec sie czy w me2 dobrze sie gra na xboxie360?
    Bo nie dawno zaczolem grac w halo 3 no i fatalnie sie sterowalo i nie wiem czy bedzie tak samo z me2? Prosze o ludzi co juz grali w me2 na xboxie
    i czego nie ma na xboxie to co na kompie jest [plusy i minusy]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się dobrze gra na Xboxie 360 sterowanie jest ok. Jeżeli chodzi o halo to chwile tylko grałem bo nie podchodzi mi ta gra
     
  4. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jedni wolą PC, inni konsole. Musisz sam sobie odpowiedzieć na te pytania.
     
  5. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    a na kompie jest cos lepszego co na xboxie?
    nie wiem w misjach albo cos w broniach?
     
  6. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Misje i bronie to napewno te same bo nie robili by innych tylko na kompa lub xboxa 360
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Gre mam na xboxa i mój kolega ma na pc. Gry są identyczne tylko musisz brać pod uwagę że jakieś dlc prędzej wejdzie na xa niż pc.
    Ja wole wersje na xboxa.
    A co do halo to zgadzam się z tobą, więc myśle że mamy podobne wymagania co do sterowania.
     
  8. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Jeszcze jedno pytanie .
    Jak oge sie dowiedziec jaki mam model konsoli bo mam xboxa 360 elite 120 gb ale czy jasper czy cos to ja nie wiem ? jak moge sie dowiedziec
     
  9. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jasper ma pamięc 256/512MB i zasilacz 150W.
    Oczywiście pamięć wbudowaną - nie chodzi o kartę pamięci.
     
  10. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    a czy to pisze gdzes na pudelku albo gdzies?
    bo ja dostalem 2 tyodnie temu i wogule nie znm sie na tym i jak co to mam prerobionego klocka
     
  11. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    musisz zobaczyć na date produkcji - jest z tyłu konsoli, i dzięki temu dojdziesz do tego - albo to jak kolega wyżej pisał jasper ma wbudowaną pamięć a pozostałe nie
     
  12. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    masz na zasilaczu napisane jak 150 W to jasper / z tyłu konsoli sprawdź 'amperaż' jśli 12.1A to na bank jasper jesli wiecej to starsza wersja (14.2A- falcon/opus, 16.5- xenon/zephyr) ;] A tu jeszcze obrazek : Imageshack - 360portmb0.jpg
     
  13. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Tylko Jasper Arcade ma wbudowaną pamięć FLASH Państo Specjaliści;))
     
  14. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No wlasnie bo to zastepuje w arcade karty pamieci... a premium i elite maja dyski twarde. Niech znajdzie mi ktos elite z wbudowana pamiecia...
     
Wczytywanie...

Poleć forum