1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Medal Of Honor > Problem First Mission...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathes0015, Listopad 18, 2010.

  1. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Witam mam pewien problem z Medal Of Honor Gdy przechodzę pierwszą misję a właściwie strzelam kolesiowi w głowę i potem wsiadam na Ciężarówkę i ciężarówka odjeżdża wtedy wyskakuje mi słynny napis " Wyczyść płytkę ściereczką" Gra wypalona jest dobrze... Mam Xbox'a Arcade bez dysku więc gry nie mam zainstalowanej i wszystko czyta z płyty... Więc mam pytanie.. Czy Zmiana zapisu gry na innym profilu może pomóc? Czy ma ktoś jakieś inne rady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Rady są zawsze takie same, zmiana płyt na lepsze, zmiana nagrywarki, odpalenie gry jeszcze raz (nie od czekpointa, tylko od nowa całą misje).
     
  4. Piwko

    Piwko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Błąd powstał przy nagrywaniu i nic nie poradzisz próbować nagrać jeszcze raz z mniejszą prędkością
     
  5. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Hm Zacznę od misji na nowo ;) Płyty nic raczej nie zmienią ponieważ są to Verbatimki, Nagrywane na nagrywarce która dobrze nagrywała mi wcześniej gry.. Myślałem jeszcze nad wadą ISO!?

    Hmm nagrywałem z prędkością 2,4x
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To sprawdz obraz w ABGX rowniez pod katem CRC (do ustawienia w opcjach)
     
  7. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Okej Myślę, że tak zrobię... Ale najpierw Rozpocznę grę od nowa... jeśli to nie pomoże wtedy sprawdzę obraz

    Z góry dzięki!
     
Wczytywanie...

Poleć forum