1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Medal of Honor , problem w przejsciu misje! xbox360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Devolfor, Październik 17, 2010.

  1. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jestem na misji z helikopterem , strzelam do tych moździerzy i przy ostatnim gdzie jest taka jaskinia nic nie moge zrobic , nie moge przejsc laduje z rakiet i wszystko proboje i ni cholery , nie moge przejsc . co robic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kulinskib

    kulinskib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem :( prosze o pomoc :)
     
  4. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wywal plytke z tym adziewiem i po problemie

    // jeszcze jeden taki post w takim stylu i poleci WARN!!

    #jakubkameleon
     
  5. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  7. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    chlopaki poprostu jest jeden przycisk ktory wupuszcza rakiety dodatkowe jeszcze nie doszedlem tam wiec niemoge powiedziec ktory zobaczcie w opcjach rakiety nazwyaja sie hellfire
     
  8. b_robbie

    b_robbie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    heh trzeba strzelić tam z tej rakiety chyba Hellfire się nazywa i po problemie o ile pamiętam to przycisk LB ;]
     
  9. Kawczirs

    Kawczirs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    brawo bardzo mądra odpowiedź jak nie umiesz pisać albo coś ci się nie podoba to się nie odzywaj , panowie naprowadzacie rakietę helfire trzymając LB i po problemie .
     
  11. kpst764

    kpst764 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem!!!!

    gram w medal of honor i mam problem, musze zaznaczyc pozycje wroga stat. laserowym ale nie zaznacza mi, jak mam je zaznaczyc???

    dzieki za odpowiedz, pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum