1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Medal of Honor: Warfighter (2012) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 20, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28127
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Medal.of.Honor.Warfighter.XBOX360-iMARS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Sytuacja taka jak w Battlefieldzie 3:

    DVD 1 - Multiplayer
    DVD 2 - Singleplayer


    Podobno na płycie MP znajdują się tekstury HD.
     
  4. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy gra posiada system link?
     
  5. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    szkoda ze brak PL , jak jest z tymi teksturami naprawde płyta z MP posiada HD tekstury?? Bo jak nie to nie pobieram nawet 2 dvd
     
  6. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Sprawdzałeś??
    Dajcie znać czy wersja posiada dubbing, z chęcią posłucham co Polacy zmajstrowali. W BC2 polska lokalizacja to mistrzostwo, BF3 też się postarali, zobaczymy czy MOHa nie skopali :)
     
  7. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ponodz sprawdzone juz:
    Disc 1 = Multi Player + HD Textures
    Disc 2 = Single Player
    co do Pl nie wiem ale watpie
     
  8. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam jak coś znajdziecie na temat czy trzeba zassać obydwie płyty czy tylko SP aby można było grać w singla dajcie znać.
    Z góry dziękuję. :tennis:
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Medal of Honor: Warfighter (2012) XBOX360-iMARS

    możesz pobrac tylko singla

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  11. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ja myśle że warto poczekać na polską wersję. : )
     
  12. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Korci mnie aby połapać bo jestem wielkim fanem Medala od samego początku. Jednak poczekam zdecydowanie PL.


    Wysłane z New iPad za pomocą Tapatalk HD

    To powiedz, że to Twoja sprawa kiedy i po co chodzisz do piwnicy! Masz już przecież 14 lat! I pełne prawo chodzenia do piwnicy kiedy Ci się to podoba! Bądź mężczyzną!
     
  13. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Online pass wymagany do multi?

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  14. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak!
     
  15. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie ma PL bo jest to rip z wersji NTSC = amerikano
     
  16. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pojawiaja sie pierwsze problemy z ta wstawka. Ludziom gra sie wykrzacza po misji z pościgiem.
     
  17. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    szmatkowy problem, czy co ?
     
  18. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    potwierdzam. u mnie na rgh 2.0 po przerobieniu gry do xex dzieje się to samo. wyskakuje błąd żeby pobrać grę jeszcze raz po czym wywala do dasha
     
  19. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wyskakuje ze gre nalezy pobrac jeszcze raz

    czy ktos gra na jtag lub rgh , gra wypakowana do xex? Są jakieś problemy?
     
  20. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam rozumieć ze te problemy maja tylko ci co kombinowali z obrazem zeby smigało pod starsze lt i nie mieli nagrywarki liteona ?
    lt 3.0 i ihas z lt max + verbatim bedzie wszystko ok ?
     
  21. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jtag i rgh nie ma nic wspolnego z lt
     
Wczytywanie...

Poleć forum