1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

medal of honor warfighter blad ;\

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tkastelik, Październik 31, 2012.

  1. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witajcie koledzy...
    sciaglem nowego medala wrzucilem na dysk pieknie odpalil przez rgh i po kilku planszach a dokladnie po misji 'poscig' wyskakuje blad popierz gre jeszcze raz...ja juz 3 wersje pobieralem i ta sama lipa...mial ktos taki problrm i rozwiazal go jakos..? thx ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Rgh tak jest problem byl w jakims temacie poruszany juz
     
  4. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrób na GOD wyczyść pamięć podręczną i graj z wersji GOD działa i to jedyne rozwiązanie.

    Ustawienia --> Pamięć --> Opcje pamięci --> Wyczyść pamięć podręczną --> Gotowe !!
     
  7. tkastelik

    tkastelik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wyczyscic pamiec podreczna ;]
     
  8. rafcio363

    rafcio363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem tak i teraz przy ładowaniu tej misji z pościgiem od razu wywala fatal crash , a na xex bynajmniej szło autem do końca dojechać :fatigue:
    Może problem to FSD 3?
     
  9. bednar_skc

    bednar_skc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam wersje JTAG i dzieje sie to samo po tej samej misji...;/
    znalazl ktos rozwiazanie?
     
  10. dzogo

    dzogo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta gra ma jakieś Bugi. Gram teraz w Misię gdzie jestem w porcie i wala się kontenery i jest smigłowiec go rozwalenia. Trzeba wybrać wyrzutnię rakiet żeby go rozwalić. Podbiegam wybieram go i nic, broń się nie pojawia i nie mogę jej użyć, jedyne co widać to w prawym dolnym rogu ilość naboi. Jestem w kropce i nie wiem co dalej zrobić. Utknąłem. Gra w GOD. Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga. Pomoże ktoś.?.
     
Wczytywanie...

Poleć forum