1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Medal of Honor Warfighter LT 2.0 BŁĄD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez korak8, Listopad 3, 2012.

  1. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nagrałem grę Medal of Honor Warfighter na płytę PLATINUM DVD+R 8,5GB, zmieniłem topologie na lt 2.0 nagrałem imgburn według tego poradnika [Tutorial] Nagrywanie gier pod LT 2.0 nagrało się w 100% i po włożeniu do xboxa i włączeniu wywala błąd "Płyta nie jest obsługiwana". Co mam zrobić? Mam Xboxa 360 Elite lt 2.0 najnowszy dash. Wszystkie dotychczas gry działały, prócz fify 13 z którą miałem ten sam błąd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wrzuc plyte do abgx i zobacz skan
     
  4. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG] masz link do skanu, na dwóch płytach jest ten sam błąd
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Płyta jest nagrana na LT+ 3.0
     
  6. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przeciez jest napisane ze obraz plyty jest za maly. Pewnie najpierw obraz byl nagrany zwykla nagrywarka a ty masz obraz z tej plyty.
     
  7. zawka1

    zawka1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wypaliłem na IHAS 124, mam lt 3.0 i śmiga aż miło. Nawet dwa dni grałem na XBL bo można wykorzystać dwudniowy trial
     
  8. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na RGH u kumpla działa, to jest skan z nagranej płyty
     
  9. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta nie jest nagrana na lt 3.0 bo zmieniałem topologie
     
  10. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem NFS Most Wanted i ten sam błąd co poprzednio...
     
  11. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może ktoś odpowiedzieć?
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gry napewno dzialaja obie mam i LT 2.0 musiales cos spierniczyc ...
     
  13. dudi30

    dudi30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Śląska, Poland
    co zawiera 1 dvd a co 2 dvd? potrzeba wypalac oba jak sie gra tylko single bez live?
     
Wczytywanie...

Poleć forum