1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Medal of Honor: Warfighter Textury HD

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kozi033, Listopad 2, 2012.

  1. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, jak zainstalowac Textury HD do gry Medal of Honor: Warfighter, czy jest mozliowsc zainstalowania textur na dysku USB?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ma tylku na dysku wewnetrznym
     
  4. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a czy dysk z PC moge zrobic jako dysk wewnętzny?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak wgrać te textury HD ?
    Ściągnąłem DVD2 i same texture packa HD.
    Mam gry na dysku USB, więcej wrzuciłem ten folder 0000002.. do folderu z grą, w grze pojawił się monit o instalacji textur, dałem A (TAK) i było cały czas "Włóż płytę multiplayer". Ok, więc pomyślałem że trzeba wrzucić grę na dysk wew. i tak zrobiłem, do folderu z grą wrzuciłem folder z texturami (Contenct/0000000000000000/ID GRY/000002..) i wg nie wyświetla się monit o instalacje textury.
    Jak trzeba to wrzucić aby zainstalować te textury ?
     
  6. muph19

    muph19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to znaczy ze juz się zainstalowały


    a ja mam tak textury instalnięte disk2 jako god i po kliknieciu jeden gracz wywala crash intercept cos tam cos tam

    jakieś pomysły?
     
  7. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam problem bo gra sie odpala, mam pierwsza misje, nastepnie cwiczenia w samolocie i jak juz ma sie zaladowac kolejna plansza gra sie zawiesza - nagralem tylko 2 dysk z gra, weryfikacja przeszla prawidlowo i nie wiem co jest..
     
  8. slawencja21

    slawencja21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem ;/
     
  9. krzys72pl

    krzys72pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zeby zainstalować textury HD z pendriva na lt.3 .
    1. pendrive do konsoli i dostosowac w menu ustawienia pamiec masowa
    2.na kompie instalujesz program horizon.
    3.pendrive do pc i uruchamiasz horiozn i kopiujesz pliki HD na pendrive.
    4.później do konsoli pendrive i przenieś na dysk twardy(opcja skopiuj nie działa)
     
Wczytywanie...

Poleć forum