1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Medal of Honor Warfighter zmień płytę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LikePysio, Grudzień 24, 2012.

  1. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój problem polega na tym że gdy włączam Medal of Honor Warfighter daje tryb jednoosobowy i prosi o płytę jednoosobową (która na 200% mam ale na dysku przenośnym) i gdy już dam anuluj to prosi o płytę do multiplayer której już nie mam co zrobić żeby ta gra działała ??
    Ps: Proszę o szybkie odpowiedzi. Każda pomocną odpowiedz wynagradzam like :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Medal of Honor Warfighter zmień płytę

    Gra jest na dvd 2 ,włącz kampanię z dvd2 i będzie

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja iso przerobiłem exiso i miałem tylko dvd 2 a dvd 1 nie miałem ;/ i nie wiem jak to zrobić wiem ze na dvd 1 są teksturki hd i multi a na dvd 2 single player
    I jest to co napisałem w 1 poście :)
     
  5. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylu fachowców na forum i nikt nie wie ??
     
  7. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. LikeKubus

    LikeKubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Odp: Medal of Honor Warfighter zmień płytę

    Ja zgralem tekstury z pena na konsole a nastepnie bez problemu odpalilem single player ani razu nie pytalo o płytkę z multi

    Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk
     
  10. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja przerabialem iso do god i potem tekstury hd do content/0000000000000/

    wrzucilem i smiga bez pytania i z texturami.
     
  11. ^^|Martines|^^

    ^^|Martines|^^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Tak jak kolega wyżej a po za tym normalnie bez tex powinieneś odpalić jak sapie o pierwszą płytę to dajesz Anuluj i dalej grasz normalnie..
     
  12. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ta gra uruchamia się dobrze tylko w wersji god. W wersji xex zawsze prosi o zmianę płyty.
     
  13. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Ma sie rozumieć że masz RGH/JTAG... Zrób płytę z singlem (DVD2) do *god i wrzuć na dysk tam gdzie pakujesz gry *xex. Musi działać na 100%
    A i jak wyskoczy pytanie o textury HD klikasz anuluj bo one są na DVD1. Chyba że wrzucisz je oddzielnie. Widziałem wcześniej kolega pisał jak to zrobić
     
  14. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra już działa i tekstury też wgrałem ale mam problem jak mam tekstury niektóre to ich nie widze tylko są szare tak szare ja na pilocie klikniesz np 1 i się ekran rozmazuje i szumi tylko że u mnie nie szumi co zrobić aby
    działało?
    Dodam ze jak włączę kampanie to mi pisze fatal crash i cos tam dalej
     
  15. LikeKubus

    LikeKubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. LikeKubus

    LikeKubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. LikeKubus

    LikeKubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. LikePysio

    LikePysio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. am_olusia

    am_olusia Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie o co chodzi z tymi teksturami? bo ja mm taki sam problem tylko ze z plyty na pamiec xboxa zgrywałam ta grę i mi nie chodzi, co mam zrobic?
     
Wczytywanie...

Poleć forum