1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Medal of Honor Warfighter

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez luki_10_1997, Październik 29, 2012.

  1. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam X z RGH i ostatnio sciagnalem medala,ale tylko dysk2 do singla oraz same tekstury hd. Singiel jest po polsku, tekstury po angielsku. I grę dysk2 przerobiłem programem iso2god(jak zwykle), wgrałem grę przez pendrive na HDD1/Games, a tekstury do Content/00000000... . Wlaczam gre i pyta mnie czy zainstalowac tekstury, daje tak i odrazu pokazuje sie fatal error i gra sie wylacza. Nie wiem co mam teraz zrobic, czy pobierac cala gre po polsku czy coś inaczej zrobic. Dodam że jestem swiezy w tym i za bardzo sie nie orientuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Osobiście co do przeróbki i tych spraw ci nie powiem, bo nie mam przerobionej konsoli, jednak i gra i tekstury muszą być po polsku.
     
  4. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no sprobuje wgrac tez tekstury po polsku
     
  5. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zrobiłem tak, ale tekstur i tak nie widzi

    a tak wogole to jak te tekstury wgrac. Wystarczy wrzucić plik content do content na hdd?

    //Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim
    /~z0nk31
     
  6. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    już sobie poradziłem. zamykam
     
  7. aniolek997

    aniolek997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    luki_10_1997 jak sobie poradziłeś mam ten sam problem? daj znać
     
  8. luki_10_1997

    luki_10_1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dysk 2 przerobilem programem iso2god, wrzuciłem do konsoli na hdd/games. Następnie sformatowałem pendrive na fat32 i wrzuciłem plik 45410993 na pendrive. Wrzuciłem do konsoli do folderu content/000000... uruchomiłem grę i już nie pytał czy zaisnstalowac tekstury, ktory byly juz wgrane
     
  9. dzogo

    dzogo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta gra ma jakieś Bugi. Gram teraz w Misię gdzie jestem w porcie i wala się kontenery i jest smigłowiec go rozwalenia. Trzeba wybrać smog żeby go rozwalić. Podbiegam wybieram go i nic, broń się nie pojawia i nie moge jej użyć. Jestem w kropce i nie wiem co dalej zrobić. Utknąłem. Pomoże ktoś.?.
     
Wczytywanie...

Poleć forum