1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

media center...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dzokej, Grudzień 4, 2010.

  1. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    siemka all .. chcialbym polaczyc swoj klocek z PC (windows7) ale nie wiem jak... robilem wszystko co mi kazali lecz misja sie nie powiodla ..prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ludzie podawajcie więcej szczegółów, bo tylko wtedy można pomóc
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    jak próbujesz podłączyć? przez kabel? przez WI-FI? bezpośrednio pc->X? przez router?
     
  5. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    odrazu przez pc do xboxa (bez kabla)
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak bez kabla?
    znaczy się wifi?
     
  7. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Wpisz w google "Wild Media Server"
    A jesli nie chesz kupowac softu to uzyj zwyklego Windows Media Playera i udostepnij to co chcesz, z tym ze bedzie ci odtwarzal tylko avi, ewentualnie DVD.
     
  10. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    ja mam podobnie. internet i lan po wifi, xbox slim wifi konfiguruje media center na xbox i potem na kompie i nic nie znaleziono extendera :/ kod "parowania" podaje prawidłowy oraz wyłączyłem profilaktycznie zapore. mam windows 7 i próbowałem już wszystkiego łącznie z usługami w systemie windows ( sugestia z support xbox.com)
     
  11. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra po
    1. ja mam neta w xboxie przez wifi.
    2.uktnelem sie w miejscu gdzie trzeba wpisac ten kod 8 cyfrowy
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ściągnij PS3 Media Center i skonfiguruj pod udostępnianie muzyki/filmów. Potem w Xboxie wchodzisz w Biblioteke Muzyki i wyskoczy ci nazwa PC.
     
  13. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra czemu ps3 a nie x360???


    Iczy moze mi ktos krok po kroku wytlumaczyc co zorbic???
     
Wczytywanie...

Poleć forum