1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

megA prOblem FLASH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adrian7735, Luty 10, 2011.

  1. adrian7735

    adrian7735 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kościerzyna
    witam mam taki problem
    Jungleflasher i dosflash nie widzą napędu!(hitachi rom ver 0047dj)
    a w biosie jest!
    co jest grane!


    Wszystko dobrze podłączone SPRAWDZAŁEM!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    czlowieku zalożyłes chyba 3 tematy o tym samym.....żeby go było widać w windows musi być w tzw. mode b.....jak nie wiesz o co chodzi to się nie bierz za to......ja robię hitachi za 4 dychy.....jak chcesz to pisz na gadu albo walcz dalej.....juz widze ze w twoich tematach nikt nie chce odpisać hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum