1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MEGAUPLOAD-nie premium a jednak bez limitów

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez macek21, Grudzień 10, 2008.

  1. macek21

    macek21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mały poradnik dla tych Którzy pobierają pliki z Megaupload.

    Jak wiadomo z Megaupload pobierając pliki mósimi odczekiwać długi czas na kolejne pobranie to około 1 godz.

    Ten poradnik pomoże wam to ograniczenie obejść.

    W pierwszej kolejności potrzebne nam będą następujące programy:

    - Mozilla Firefox-przeglądarka internetowa (w ostateczności może być internet explorer ale bardzo zaniża transfer.)

    - Plugin do Firefoxa o nazwie FlashGot (do pobrania w menu przegladarki w zakladce dodatki lub ze strony producenta) plugin umozliwia pobieranie pojedynczych i wielu plikow za pomoca najbardziej popularnych menedZerow pobierajacych dla systemów Windows.

    - Menadżer pobierania plików GETRIGHT


    Wiec do dzieła:Uruchamiamy przeladarke sciagamy i instalujemy nasz plugin(FLASHGOT).

    Restartujemy przegladarke.

    Instalujemu program GetRight.(uruchamiamy go na pasku zadan pokoazuje sie ikonka programu)

    Wchodzimy w interesujacy nas link na MegaUpload odczekujemy 45 sekund odliczania pokazyje nam sie przycisk FREE DOWNLOAD
    teraz klikamy prawy klawisz na myszce i wybieramy opcje FlashGot-pobierz odnosnik.

    Nastepnie wyskakuje nam male okienko w ktorym pisze SAVE OR OPEN DOWNLOAD--GetRight tu klikamy SAVE i nasz plik jest juz w programie GetRight otwieramy program i na pliku klikamy prawy klawisz i RESUME nasz plik zaczyna sie sciagac do katalogu utworzonego przez GetRight na dysku c:\Downloads

    Wszystko jasne jak ten pliczek sie sciagnie powtarzamy operacje nie odczekujac kolejnej godziny na mozliwosc pobrania.

    Aha jednoczesnie mozemy sciagac tylko jeden plik ale do programu mozemy wrzucic kilka odnosnikow i na przemian je sciagac poniewaz program pozwala na pałzowanie i wznawianie sciagania.


    Na Samym koncu podaje Stronę Skąd można sciagać gry w plikach po 1GB

    wiec mysle ze komus sie ten tutorial przyda Pozdrawiam.

    Oto Link http://michel319.blogspot.com/2008_10_01_archive.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mih0001

    mih0001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Janowiec
    wielkie dzieki moze ktos podac linki do gier z linkami po 1giga i zeby byly pal pozdrawiam
     
  4. macek21

    macek21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. krysto68

    krysto68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Programik chodził ale już padł przynajmniej u mnie,i zaliczył śmietnik. Z megaupload można śmiało pobierać programem Idm ,dopiero po pobraniu około 7gb jest blokada na około 120 min i dalej można zasysać.Pozdrawiam.
     
  6. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    ty a niema takiej strony michel319: octubre 2008
    tylko że z grami angileskimi lub polskimi bo prawie wszyskie sa po hiszpańsku albo włosku ;/
     
  7. eoneee

    eoneee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    No właśnie, ale nie ma tak, że hiszpański to język główny, a w menu do wyboru jest też np angielski albo niemiecki?
     
  8. wer

    wer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oj dzieci dzieci, a mama nie nauczyła was, że jeżeli nie zna się języka to sięga się po słownik?? Boshhhe dla was "ingles" to włoski? Po za tym w menu gry prawie zawsze pojawia się język angielski. Ale ja powiem że mama nie nauczyła mnie marnować płyt i zapytam czy Stealth path jest tylko obsługiwany, czy już jest zaaplikowany? Na stronie pisze stealth: tak i nie wiem czy to pierwsze czy drugie

    dla tych co ściągają: pamiętajcie żeby ściągać gry z region Free albo PAL bo gry wam nie pójdą, chyba że macie konsolę ze stanów ;)
     
  9. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ;)Eeeee...
    Ten tego, ja tam zadnego konta na MU nie mam, a pobieram bez limitów. Co najwyżej musze odczekać te 45 sec. zanim zacznie ssać, chyba ze ściągam przez Menagera, to wtedy pobiera od razu.

    A dla tych co chcą wrzuty gier po 1Gb, to polecam http://www.megauploadforum.net/
     
  10. eden87Kudowa

    eden87Kudowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    London
  11. ozi_ocb

    ozi_ocb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobilem wszystko jak w opisie i nie sciaga, wyskakuje komunikat ze sciagniecie zostalo zablokowane;/
     
  12. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A ja znalazłem inne rozwiązanie :D
    wchodzimy na anonymouse.pl
    wklejamy link
    ściągamy nie martwiąc sie o limity :D
     
  13. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Stary Kocham Cię ;*
     
  14. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    Poprawka anonymouse.org a nie żadne anonymouse.pl
     
  15. Bangog

    Bangog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie lepiej wciepać w jDownloadera ? Nic nie przepisujesz, i mi jedzie max lacza.
     
  16. rafal19872

    rafal19872 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2007
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Username = latinloverkr
    Password = discepolo
    Nie zmieniajcie hasła.
     
  17. Dobi

    Dobi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi nie idzie full speedem. Ściągam jdownloaderem 0.4.936. Pobiera mi max 150kb/s. W czym tkwi problem? Aha, i czy jest jakiś sposób na nieprzepisywania kodów z obrazka? Przy każdym pobieranym pliku trzeba wykonywać tą czynność.
     
  18. Mario3

    Mario3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    eUDeZeT
    A wiesz ,że nawet z ciekawości loknołem czy idzie zalogować ,no ale cóż chyba już Ci ktoś niestety zabrał to konto premium ,bo wyskoczył komunikat o nieprawidłowym haśle/loginie ,na prszyszłość radze nie zamieszczać passa do konta na ogólnodostępnych forach ,bo Ci każde buchną ,to przecież Polska:p
     
  19. kulkers

    kulkers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja tam nie rozumiem. Pobieram od 4 miesiecy z megaupload i tak nigdy nie miałem limitów ani captcha. Może to jdownloader się zajmuje zdejmowaniem kodu ale między partami czas oczekiwania wynosi u mnie 15 sekund zawsze dlatego zawsze nalegałem żeby uploaderzy wrzucali na ten serwer. Sciągam zawsze full predkoscia.
     
  20. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie natomiast był taki problem, że swego czasu ściągałem pliki z MU za pomocą Jdownloadera to zawsze miałem prędkośc na poziomie 1,5mb/s jednakże po pewnym czasie coś się zwaliło i prędkośc oscylowała w granicach 5-60 kb/s. Od tamtego czasu porzuciłem zarówno MU jak i Jdownloadera.
     
  21. edaw011

    edaw011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja używam Cryptload-a i z MU pobiera mi z full prędkością (20Mbit/sec) jakieś kilka Giga, potem zwalnia do 20-30kBit, to resetuję router i znów mi ssie na full...
     
Wczytywanie...

Poleć forum