1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Memorka Co jest nie tak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konradstw, Luty 22, 2010.

  1. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Witam! Mam xboxa z memorka 256mb ale w konsoli pokazuje caly czas, ze mam wolnego miejsca 103mb a w zakladce pamiec save z gier zajmuja 3mb a profil 350kb wiec powinienem miefc ponad 250mb wolnego a konsola pokazuje, ze jest tylko 100mb ; /
    Czemu tak moze byc? Usunalem stare profile poprzedniego wlasciciela konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Pokazuje tylko ponieważ aktualizacja pobrała swoje 123 MB :)
     
  4. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Znaczy sie?
     
  5. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    dasboard tyle zajmuje (123MB)
     
  6. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    i musze to cos miec bo strasznie malo to 100mb na save wszystkie itd...
    A dysku niemam... i niemoge miec ;DD
    A jak skasuje save z danej gry to achivementy znikna?
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    dasboardu nie da sie skasować ale można chyba edytor avatarów, wejdź w pamięć i tam powinieneś mieć to. Achievamenty zostają nawet gdy usuniesz save z danej gry :)
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    miejsce na karcie zajmuja avatary ;) musza byc bo gry sie nie uruchowmia ;) i czemu nie mozesz miec dysku? :p
     
  9. sultan-kosmitow

    sultan-kosmitow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Reszta jest chyba systemowa, dlatego podaje ci mniej niż jest napisane na memorce ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum