1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Memorka/xbl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Fydrych, Marzec 15, 2009.

  1. Fydrych

    Fydrych Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rymanów-Zdrój
    Wczoraj byłem u kumpla z konsola, zeby mi z neta sciagnał konfiguracje do filmow. Podlączylismy konsole do xbl i wyskakuje komunikat, zęby pobrac cos tam, cos tam potrzebne do xbl 120 mb. Zassałem to i teraz nie moge tego wywalić ;/ nie bede korzystał z xbl, tylko raz mi byl potrzebny. na memorce zostalo malo pamieci a tmtych 120mb nie moge znalsc. jak to moge usunąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wchodzisz w ustawienia systemu>Pamiec>opcje urzadzenia(klikasz "Y")>usun aktualizacje systemu
     
  4. Fydrych

    Fydrych Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rymanów-Zdrój
    ale, czy wtedy też usunie mi ta konfuguracje wideo?
     
  5. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    zobacz czy w pamięci masz coś na wideo , szukaj w tych kategoriach swoich kodeków, jak znajdziesz to znaczy że nie jest ona w aktualizacji i możesz śmiało wejść w pamięć wcisnąć Y i usunąć aktualizację

    //edit - te 100mb zajmują avatary, a nxe nie da się usunąć, ponieważ instaluje się w płycie głównej
     
  6. kaku

    kaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesli dobrze zrozumialem to 1 raz podlaczyles do internetu ixa :)
    W takim razie pobralo Ci aktualizacje NXE ;]
    Tego nie da się usunąc
     
  7. Vermilion

    Vermilion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałcz
    Jaa.. NXE zajmuje pare mb i instaluje się w pamięci flash konsoli. To co ma na memorce to avatary do NXE, które DA się usunąć tak jak mówili poprzednicy i to one zajmują te 120mb.

    Kaku gdyby NXE instalowało się na memorce to wystarczyłoby kupić nową MC żeby się pozbyć NXE a jak wiemy usunięcie go jest niemożliwe.
     
  8. kaku

    kaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak ale z tego co wiem jak juz zainstalujemy avatary to nie da sie ich usunac[?] :p
    Moge sie mylic :p
     
  9. Vermilion

    Vermilion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałcz
    Da się da :p Zresztą koledzy wyżej napisali jak.
     

Poleć forum