1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Menu freestyle pl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czarnuchyo, Luty 18, 2013.

  1. czarnuchyo

    czarnuchyo Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam,
    czy w menu freestyle tam gdzie mamy zakladki "gry, arcade, xbox classic itp." mozemy stworzyc swoj katalog np " FPP" i wrzucac tam same takie gry ?
    pozdro!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zawsze możesz zorganizować gry we własnym stylu.
    Po prostu przy rodzaju gry w ustawieniu ścieżek dostępu wybierasz z auto na to co chcesz
    Ja mam ustawione GryXBOX - gry z 2012, Arcade - Arcade, Homebrew - gry Kinect, Classic - gry dla dzieci, Emulatory - pozostałe, toolsy Homebrew i Emu odpalam z File Managera - masz mnóstwo opcji, trzeba tylko trochę inwencji.
     
  4. czarnuchyo

    czarnuchyo Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Spoko loko o tym wiem, chodzi mi o to czy oprócz podstawowych katalogów drogi kolego mozna stworzyć nowe w menu zeby oprócz GRY XBOX, ARCADE itd. Mozna było mieć katalogi FPP, SPORT itp.

    5!
     
  5. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na pewno, trzeba tylko programować, a toto niestety jest poza moim zasięgiem (a kiedy grać ???).
    Może w nowym FSD numer 4000 to będzie, kto to wie ???
     
  6. czarnuchyo

    czarnuchyo Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    a kiedy to fsd 4000 ma byc ? ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum