1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Menu szaleje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kabanosik, Lipiec 24, 2014.

  1. kabanosik

    kabanosik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Niedawno kupiłem slima z RGH i kinectem. Zauważyłem, że jak postoi kilka minut włączony w menu to zaczyna sam przełączać to w lewo to wciskać przycisk A .
    Myślałęm ,że to wina pada ale na wyłączonym też szaleje.
    Jak się okazuje to kinect tak przełącza w menu (jak go zakryję to nic się nie dzieje)
    Objaw jest tylko w menu jak włącze grę to wszystko jest ok.
    Czy to uszkodzony kinect ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W FSD kinect reaguje na ruch oraz na mowę .. jeśli używasz FSD to w ustawieniach możesz wyłączyć sterowanie kinectem w menu FSD.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    odznacz wykrywanie gestów kinecta w ustawieniach FSD i menu się uspokoi. :D
     
  5. kabanosik

    kabanosik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam FSD3. W konfiguracji nie znalazłem takiej opcji. Czy trzeba wcisnąć środkowy przycisk z X i tam szukać tej opcji ?
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    [​IMG]
    jeśli nie masz takiej opcji to musisz zaktualizować FSD do najnowszej wersji
     
    1 osoba to lubi.
  7. kabanosik

    kabanosik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedzi. Niestety nie mam takiej opcji. FSD mam w polskiej wersji, czy polska wersja(najnowsza) też powinna mieć tą opcję ?
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    powinna mieć.
    zaktualizuj FSD albo wyłączaj kinecta.
     
Wczytywanie...

Poleć forum