1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Menu?..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nitro, Styczeń 17, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Witam od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Xbox 360 Premium.Miałem tam Halo Wars I Halo 3. Teraz pytanie.Jak zmienić wygląd menu ponieważ nawet nie mam tam swojego avatara...i nie mogę zainstalować gier na twardym dysku.
    Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. neu

    neu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    wgrać NXE - nowy dashboard
     
  5. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    A jaka jest możliwość że coś spieprze?
    I czy na tym co teraz mam taki przewijany na 100% nie można instalować gier na dysku?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiemy dokładnie jaki masz. Dałbyś screen to byśmy wiedzieli

    Podepnij konsolę do XBL i samo Ci się wszystko zrobi
     
  7. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    NIE NIE MOZESZ instalowac gier musisz wgrac nowy NXe tak jak pablo mówił !
     
  8. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    [​IMG]
    Mam takie menu.
    Niestety nie mogę podłączyć do XBL.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest to stary dash...

    W takim razie zrób to offline z linku który podałem
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To zrob update offline z linku, ktory podał Pabloo.
     
  11. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    To aktualizuj offline - wyżej masz linka od moderatora ;]
    A czemu nie możesz podłączyć do xbl? .
     
  12. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Czyli to?
    Nie mogę do XBL.Bo nie mam jak . Ale zamierzam kupić modem :)
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum