1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Showi, Czerwiec 9, 2010.

  1. Showi

    Showi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam do was pytanko jak moge zmienic wyglad menu w moim xboxie?Dzieki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Jakiego masz dasha?
     
  4. Showi

    Showi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jedyne co możesz to wgrać motywy dostępne na XBL które zmienią ci tapetę. Nie wiem jak jest z motywami premium, ale one są płatne.
     
  6. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    No i możesz sobie zmienić wygląd Avatarka:)
     
  7. Bartek7

    Bartek7 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    popytaj w servisach, musisz wgrywać dashboard!
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    coraz bardziej dochodzę do wniosku, iż na tym forum powinna być możliwość "minusowania" głupich odpowiedzi.
     
  9. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Chodzi Ci o odpowiedź Bartka7?
     
  10. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak myślisz ?
    tak.
     
  11. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Nie no zastanawiałem się, bo mnie ona rozbroiła^^
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zgadzam sie z tymi minusami, laiki nie mają pojecia o czym piszą, ale piszą by nabic tylko sobie posty.
     
  13. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Mnie an chwilę tak wybiło że aż się zacząłem zastanawiać nad tym.. ;) czasem odp. sa na tyle głupie że aż przytłaczające.. ;)) szkoda że nie rozwinął wypowiedzi bardziej może czegoś nowego byśmy się nauczyli tutaj.. ;))

    A co do tematu.. ;) do założyciela... szukajka na forum jest.. :) ale po co z niej korzystać skoro można nowy temat napisać :) prawdaaaa?!
     
  14. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Mógł jeszcze napisać, że trzeba przerobić iXtreme LT 1.1, wtedy to w ogóle by było:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum