1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Menu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kama100397, Marzec 12, 2011.

  1. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.. to znowu ja :/ problem z gta 4 nie ustał ale w takiej sytuacji nie zwracam na to uwagi... Teraz mam taki problem: włączam xboxa i wszystko idzie dobrze czyli jest logo, pisze ze mnie zalogowalo, pisze kto jest online jednakże nie chce mi się załadować główne menu... Interfejs i reszta działa. Wiem że mógłbym włączyć grę przez interfejs ale to tak beznadziejnie nie miec menu bo przez interfejs sie nie wszystko da... i właśnie tutaj kolejny problem... Chciałem zagrać przez interfejs a tu mi wyskoczył filtr rodzinny i musze podac kod a nic takiego nie ustawialem i nigdy mi take cos nie wyskoczylo... a ja tego kodu nie znam -.- i wszystko się rozchodzi o to menu. Więc proszę o jakieś porady co należy zrobic :/ thx za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może po prostu usiadł do Twojej konsolki ktoś kto nie powinien i namieszał w ustawieniach?
     
  4. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    ściągnij nowego dasha, lub wyczyść pamieć :)
     
  5. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    da sie wyczyscic pamiec bez menu? -.- a dash to ja nawet nie wiem co to :/ a ktos kto nie powinien siadac to raczej nie bo tylko ja na nim siadalem i nic w ustawieniach nie robilem... to bylo tak: gram sobie gram i jest ok potem z 2 dni nie gram potem zalaczam konsole i jest to...
     
  6. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
  7. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy tylko wkładam pendrive to się cały xbox zacina :/ w momencie wszystko staje
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Człowieku ty to wogóle kumaty nie jesteś. kama100397 napisał że:

    Więc jeśli pisze że ktoś jest online to ma Xbox Live a jak ma Xbox Live to i ma najnowszy dash.
    Brak czytania tekstu ze zrozumieniem.
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz dysk to go odłącz i wyciag płyę z napedu i sprawdź czy xbox normalnie sie uruchamia i wchodzi do menu ?
    czy świecą sie jakieś czerwone diody w okregu ,czy jest czarny ekran i nie reaguje ? czy jest dźwięk przeskakiwania po menu jak ruszasz padem ?
    jak z pendriva aktualizacja ci zawiesza konsole to spróbuj ja nagrac na płytę CDRW i z niej odpal
    od dawna masz tego xboxa ? i jaka data produkcji ?
     
  10. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma przeskakiwania bo wgl nie ma tego menu co jest biblioteka gier itd. zobacze bez dysku :/ dzwieku nie ma bo nie kupilem sobie jeszcze glosnikow ale to juz wam nie bede tlumczyc :D obadam ten dysk :/ data 2006 rok :/ bede kupywal nowego tylko chce pograc w dragon age póki nie bede mial kasy :/
     
  11. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez dysku działa ! teraz pytanie bo wiem ze cos z dyskiem. Więc: muszę kupić nowy dysk czy da się coś zrobic? moze nie bede kupywal nowej konsoli jezeli to tylko wina dysku wiem narazie staram się zrobić cos z dyskiem :) wiec prosze o odp. musze nowy dysk?
     
  12. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytania :( da sie usunac ten caly ,,filtr rodzinny''? Moge jeszcze dodac ze nie znam kodu -.-
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    tak da się z kodem ale filt jest przyznawany na konto nie konsolę więc możesz założyć nowe konto i będzie ok.
     
  14. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wie ktos czy da sie cos zrobic z tym dyskiem? i jeszcze jaki to kod :D
     
  15. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo ja załączam konsole bez logowania bo gram bez dysku twardego a przynajmniej chce i wyskakuje mi filtr :/ o co chodzi?
     
  16. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli juz chyba po pomocy :/ no trudno chyba bede musial kupic nowy dysk i zobaczyc co i jak
     
Wczytywanie...

Poleć forum