1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metal Gear Solid HD Colection

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez brook1234, Luty 14, 2012.

  1. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam takie pytanko ściągłem Metal Gear Solid HD Colection pod lt 2.0 i mam taki problem konsola widzi gre pojawia sie okładka jak i 1 i 2 płyta zgrywa na dysk, ale jak chce uruchomić to pisze że płyta jest nie obsługiwana w czym może byc problem ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
  4. kolonet

    kolonet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    roxes, w tym senk ze LT2.0 nie posiada topology data - wystepuje tylko w XGD3,
     
  5. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
  6. kolonet

    kolonet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pewnie że działa!!! :) mi tylko chodziło o kwestie nazewnictwa...A powiedz mi drogi kolego czy takie gry XGD3 przerobiona na LT2.0 i wypalone na zwykle nagrywarce mozna zainstalowac na dysk czy tylko pozostaje granie z DVD? Konsola z 13.599 bez cichej aktu.
     
  7. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Wszystkie XGD3 wypaliłem na zwykłej nagrywarce clonem cd nagrywa sie do 98% płyta omega dash 13604 i zgrywa się bez problemu na dysk.
     
  8. Bzykuyo

    Bzykuyo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpinam się trochę pod temat bo mam problem :/
    Otóż wypaliłem ImgBurnem Mgs'a i nie odczytuje tej płytki w ogóle, próbuje ją mielić i mielić w czytniku ale nic
    Jest to wersja Metal Gear Solid HD Collection PAL XBOX360-SWAG i wywalona topologia, zgodnie z poradnikiem
    czyli nagrana powinna śmigać pod lt 2.0 który jest w konsoli, no i własnie tak nie jest ;)
    Ktoś jakieś pomysły ? ;)
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Spoof napędu.
    2.Zbyt wysoka prędkość nagrywania.
    3.Płytka inna niż DVD+R DL.
    4.Nie masz LT 2.0.
     
  10. Bzykuyo

    Bzykuyo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 100% mam lt 2.0, osobiście wgrywałem, nie jestem laikiem w tych sprawach
    Prędkość nagrywania 2,4x jak i wszystkie dziesiąt płyt nagrywanych wcześniej
    Płytka DVD+R DL Maxwell, dla porównania Arkham city śmiga na niej aż miło
    Więc ktoś jeszcze jakieś pomysły ?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  12. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bzykuyo kup sobie plytke verbatim
     
  13. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Qmac a dlaczego verbatim, to jakies magiczne plyty ?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeszcze jedna możliwość: obraz źle zripowany/wyciągnięty z uciętej płyty.
     
  15. Bzykuyo

    Bzykuyo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale chyba xbgx nie pokazałby czasem że czegoś w obrazie brakuje ?
    I tak samo się zachowuje DVD1 i DVD2, i jakie to ma tak na prawdę znaczenie czy nagram Clonem czy Imgburnem ?
    Jak do tego dojdę to napiszę w czym tkwił problem, ale póki co to jestem zielony ;p
    A Verbatim Verbatimem, jak pisałem wcześniej nagrałem na maxwella przy tym samym "miocie" inną grę i gram w nią cały czas więc płytki ok.
     
  16. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten sam problem, AGBX widzi w obrazie wszystko zielone, plytka nagrana 4x, zainstalowana ale gdy chce uruchomic "brudny dysk", zas Rayman ktory nie mial sporo zielonego w ABGX chodzi bez problemu bo nie sprawdzam ABGX bo nie siedzie online. Moj dash to ten klasyczny przed kinektem, jesli zrobie update to mi sie zmieni soft czy bedzie ok bo wiecie, jak kupilem komputer pod BF3 to o konsoli zapomnialem i lezy od paru miesiecy :) po co mi ona skoro moge miec dla przykladu BF3 Assassina w prawdziwym HD a nie pseudoHD ;)
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgrałeś Topologię pod LT 2.0?
     
  18. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak wspomnialem nieuzywalem dawno wiec zrobilem to jak zawsze (ostatnia gra Skyrim i 20h w nim), pobrac, nagrac, zainstalowac, nic z abgx wiec jestem jak noob saibot - ciemny teraz
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  20. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tez tak mi sie wydaje, patrzylem date wydania softow i LT3 wyszedl niedawno jak i pod koniec roku wiec na bank jest LT2 bo w MW3, Skyrima i pare innych gralem bez problemu. Jak przerobie na LT2 to potem po wgraniu LT3 ta plyta nie bedzie juz dzialac?
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie będzie, wtedy trzeba przepuścić przez abgx'a v1.0.6 i nagrać od nowa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum