1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metal Gear Solid HD Collection PAL XBOX360-SWAG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez komar251, Luty 1, 2012.

  1. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    W sieci.

    Czy wersja pal gry chodzi pod 2.0? Wersja ntsc wyszła jak nie było 3.0 dlatego to pytanie.

    Sent from my Lg optimus 2x.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa na lt 2.0 lecz topologie trzeba zrobic
     
  5. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    potwierdzam..gra dziala na lt 2.0 u mnie pojawil sie tylko problem ze na dysk nie chce zgrac ale grac sie da
     
  6. marciano1990

    marciano1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem ihasem , wszystko tak jak zwykle. I co najdziwniejsze metal gear 3 chodzi normalnie a jak chcem odpalić dwójke , to wszystko jest ok do momentu jak wybieram new game i później ładuje sie gra i tylko skacze znaczek w prawym dolnym rogu i tak przez 15 min i nic , druga próba i nic , trzecia i też nic. Nie wiem czy to wina obrazu płyty , czy nagrać jeszcze raz może ? Ktoś by podpowiedział coś , chodziaż nazwe sprawdzonego releasu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum