1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metal Gear Solid HD Collection PAL XBOX360-SWAG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez komar251, Luty 1, 2012.

  1. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    W sieci.

    Czy wersja pal gry chodzi pod 2.0? Wersja ntsc wyszła jak nie było 3.0 dlatego to pytanie.

    Sent from my Lg optimus 2x.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5139
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa na lt 2.0 lecz topologie trzeba zrobic
     
  5. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    potwierdzam..gra dziala na lt 2.0 u mnie pojawil sie tylko problem ze na dysk nie chce zgrac ale grac sie da
     
  6. marciano1990

    marciano1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem ihasem , wszystko tak jak zwykle. I co najdziwniejsze metal gear 3 chodzi normalnie a jak chcem odpalić dwójke , to wszystko jest ok do momentu jak wybieram new game i później ładuje sie gra i tylko skacze znaczek w prawym dolnym rogu i tak przez 15 min i nic , druga próba i nic , trzecia i też nic. Nie wiem czy to wina obrazu płyty , czy nagrać jeszcze raz może ? Ktoś by podpowiedział coś , chodziaż nazwe sprawdzonego releasu.
     

Wczytywanie...

Poleć forum