1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metal gear solid HD collection

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wata, Styczeń 4, 2012.

  1. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich użytkowników forum... mam następujący problem z gra Metal gear solid a dokładnie z jej nagraniem...nagrywam zgodnie z poradnikiem img burn i dalej nic z tego juz zmarnowałem 3 płyty i dalej nie wiem co jest przyczyną..wszystkich wyrozumiałych proszę o pomoc jestem na tym forum świeży z góry dziekuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a lt i dash jaki masz? i co się dzieje?
     
  4. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam LT 2.0 nagrywam płyty zgodnie z poradnikiem wrzucam do napędu do x'a i pisze żę kod regionu płyty jest nieprawidłowy dla tej konsoli..
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to ściagnołeś pewnie wersje ntsc mając konsole pal dlatego nie działa
     
  6. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ntsc dokladnie masz rację i co nie ma możliwości żeby udało mi się w to jakoś zagrać jakiś sposób???
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie da rady czekać na wersje region free lub pal lub zalatwić zamienić sobie na konsole ntsc
     
  8. wata

    wata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok no to cóż trudno ale dzięki za pomoc!
     
  9. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Witam koledzy mam lt2.0 wypalam Metal Gear Solid HD Collection PAL XBOX360-SWAG nowym imgburnem z opcją w zapisie wyznacz optymalne miejsce i tym turn coś tam, wkładam płyte i wyskakuje niemoże odczytać płyty i wycieranie szmatką .Dodam ze nagrywałem np ac:r drivera i inne nowe tytuły i wszystko śmigło nagrywarka w laptopie płyty emtec. Proszę o pomoc i pozdrawiam
     
  10. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A ściągnołeś pod lt 2,0 czy pod lt 3,0 Jak pod lt 3,0 musisz przerobić wywalając topology z obrazu aby ci poszło pod 2,0
     
  11. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    pobrałem tą wersję z sky-g Metal.Gear.Solid.HD.Collection.PAL.XBOX360-SWAG nie ma tam nic pod jakie lt tylko to że jest XGD3
     
  12. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz na screen'ie w moim poradniku z sygnaturki (podpisu) jak zmienić Topologię pod LT 2.0.
     
  14. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    13559 jutro będę wiedział czy usuniecie typologi coś doło bo korki mi wywalily na ostatniej płycie .widziałem dzięki właśnie z tego tutka robiłem. po wywaleniu typologi gra śmiga na lt2.0
     
  15. czarnuch

    czarnuch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi nie działa, mam wersje pal, przeleciałem abgx, coś tam wyszło na żółto, ale nie ważne, o co chodzi z tym usuwaniem topologii??????
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra jest spatchowana pod LT 3.0, a taka gra nie pójdzie na LT 2.0, dlatego trzeba zmienić Topologię pod LT 2.0.
     
  17. BrettHopper

    BrettHopper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Wypaliłem moim iHASem pierwszą płytę Metal Gear Solid PAL.XBOX360-SWAG na Verbatima. Podczas weryfikowania wystąpił błąd I/O, coś z sectorami.
    Instalacja gry zatrzymuje się na 40% z komunikatem o miękkiej ścierce. Czy jest to wina tego releasu czy może u mnie coś nie tak poszło?
    Pytam, bo nie wiem czy nagrywać jeszcze raz.
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  19. BrettHopper

    BrettHopper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No, rzeczywiście, nie. Choć wcześniej nagrywałem inne gry z tak ustawionym ImgBurnem jak miałem przy nagrywaniu MGSa i szło gładko.
    Dzięki, spróbuję z takimi ustawieniami
     
Wczytywanie...

Poleć forum