1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 15, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE:
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mayday24

    mayday24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Są może napisy pl?
     
  4. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Nie ma napisy będą pewnie po Polskiej premierze
     
  5. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie będzie wersji z polskimi napisami.
     
  6. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gra wymaga dysku czy można to zainstalować na usb?
     
  7. mayday24

    mayday24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie. Tylko dysk wewnętrzny
     
  8. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    U mnie po rozpakowaniu ISO gra waży 1,59Gb (ISO 7,29) to chyba jest coś nie tak? ; d W poniedziałek dostaje konsole i będ musiał pokombinować.

    Tapatalk 4. Xperia J Android 4.4.2 CM11
     
  9. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Uwaga ale robi się jak akir mówi bo gra generalnie wymaga dysku od ms. Oczywiście nie testowałem metody z usb ale gra wymaga dysku nie zainstaluje sie na usb itd.
     
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    wszystko jest tak, gra po prostu tyle waży, heh
     
  12. broda1725

    broda1725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co to jest pełna wersja ?

    -=SETH=- // Tak to jest pełna wersja...

    nie możliwe tylko 1,5gb ? może to prolog bo gdzieś już czytałem o tym
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    nie pisz post pod postem, edytuj.
    tak jest to prolog do właściwej gry czyli do phantom pain
     
  14. swierzak85

    swierzak85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy pomożcie jak nagrac mgs ground zero pod lt3.0 dawno tego nie robilem nagralem normalnie obraz przez cdclone przy uzuciu ihasa 124b i nie czyta mi plyty plytki verbatim z gory dziekuje za pomoc
     
  15. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    IMGBurnem to nagraj.
     
  16. nanik

    nanik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok mam konkretne pytanie bo nie wiem czy nagrywać tą grę.
    mam xboxa arcade bez dysku wewnętrznego tylko dysk zewnętrzny przenośny, czy jak nagram to zagram czy nie ?
    z góry dzięki za odpowiedź
     
  17. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie da rady.
     
  18. lsd20

    lsd20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    poproszę o poradę jak nagrać tą grę grę, bo nagrałem 2 razy i nie widzi mi płyty
    1)wypakowałem,przepuściłem przez abgx z zaznaczonym autofix 3 - imgbyrn
    i lipa więc obraz skasowałem i wypakowałem jeszcze raz i w takiej postaci wypaliłem i dalej lipa

    mam lt3.0

    z góry dzięki za pomoc
     
  19. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Verbatim mkm 003
    Speed x4
    OPC On
     
  20. lsd20

    lsd20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatim mkm 003
    Speed x4
    OPC On

    tak mam wypalić płytę bez żadnych przerabianek czy co?
     
  21. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
    Na pewno wybierasz w imgburnie plik .dvd bo to gra bez XGD3 wiec powinna się wypalać bez żadnych cudów typu OPC , na zwykłych tanich nawet płytach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum