1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metal Gear Solid V Ground Zeroes & EXISO

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez szymeq92, Kwiecień 13, 2014.

  1. szymeq92

    szymeq92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Ściągnąłem Metal Gear Solid V w formacie ISO i przekonwertowałem programem ISO2GOD do formatu GOD. Zgrałem na dysk mojej konsoli z RGH, ale gra podczas włączania nie działa. Wcześniej miałem podobne problemy z innymi grami, ale odblokowałem DLC i działało.
    Chciałem przerobić na format xex, ale program exiso który wcześniej mi działał poprawnie, nie chce się włączyć. Ściągnąłem ponownie i jest to samo, otwiera się czarne okno i szybko gaśnie. Nie jestem nawet w stanie przeczytać co tam jest napisane. Próbowałem otworzyć exiso z trybem zgodności win xp z sp3 i to samo
    Ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Xbox backup creator tego użyj

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. szymeq92

    szymeq92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie mogę wybrać gry, zamontowałem jako wirtualny napęd i to samo. Rozpakowałem za pomocą "Xbox-Image-Browser-v2.9.0.345" zgrałem plik ważacy 1,5GB na dysk zewnętrzny gdzie trzymam wszystkie gry pod RGH i taki sam komunikat.
    [​IMG]
    image hosting sites
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz dysk wewnętrzny czy tylko usb??
    Bez wewn. nie ruszy Ci ta gra.

    Wysłane z tapatalka
     
  6. szymeq92

    szymeq92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No właśnie tylko zewnętrzny 2,5 cała na usb. Mogę go jakoś podpiąć jako wewnętrzny ?


    Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum