1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 27, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28087
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Metal.Gear.Solid.V.The.Phantom.Pain.XBOX360-COMPLEX



    - Dysk 1 Content
    - Dysk 2 Gra
     
    darek91wb, lukgohan i Andrevinho lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Odpalałał ktoś już to ?
     
  4. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    oczywiście że tak :)
     
  5. Ari89

    Ari89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Hmm mi nie działa. Widnieje napis "Game data has not been installed" a wszystko skopiowałem na dysk..
     
  6. leszek33

    leszek33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam czy gra wymaga dysku twardego czy można użyć pendriva ??
     
  7. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Gra nie posiada zabezpieczenia CIV. Po zmianie topologii gra działa na lt 2.0 za sprawą trick-u z pendrivem i muzyką podczas startu. Co do powyższego pytania ..niestety tego nie wiem.
     
    -=SETH=- lubi to.
  8. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zrzuciłem content na pena i z pena na HDD x'a. Kiedy włączam gre to wyskakuje napis "aby uruchomić gre zainstaluj dvd 1". Da sie to jakoś zrobić czy musze wypalić dvd 1?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wrzucić sam content do content

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  10. pablo_19841225

    pablo_19841225 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Tez mam problem z dyskiem 1, rownierz wrzucilem content na pena i z pena na HDD i tez komunikat zeby zainstalowac dysk 1, jak mam wrzucic sam content do content?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ,skopiować katalog z zawartością do content na hdd konsoli

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  12. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak skoro takiego folderu nie ma? Wytłumacz. Mam lt 3.0
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na każdym dysku konsolowym jest content

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  14. pablo_19841225

    pablo_19841225 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Ale żeby bezpośrednio na dysk skopiować no to trzeba by go podłączyć do kompa, a nie z kompa na pena i na dysk jak rozumie, do tej pory takiego problemu z content nie miałem.
     
  15. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ostatnia edycja: Wrzesień 1, 2015
  16. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przeczytałem cały tamten temat i nikt nie potwierdził, że content skopiowany z komputera na USB, a potem na HDD działa.
    Ogólnie większość dyskusji dotyczy RGH, a o LT3 tylko kilka postów jest.
     
  17. Masterkilla

    Masterkilla Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skopiowałem Mam lt 3 i mi nie działa pojawia się komunikat że gra nie jest zainstalowana było sporo gier w których ten sposób pomagał
    gta V splinter cell blacklist itp. tutaj niestety nie działa i gra się nie odpala inne opcje chyba odpadają bo mam zwykłą nagrywarke i zwykle wypalam gry xgd3 metodą truncate więc gdybym nagrał dvd1 to pewnie z płytki by się nie zainstalowało ma ktoś jakieś pomysły jak to rozwiązać ???
     
    lukgohan lubi to.
  18. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To ktoś musiałby poświecić płytę, zainstalować grę jak Konami chciało, a potem porównać sumy kontrolne contentu z płyty i tego zainstalowanego.
    Przy instalacji pliki być może zostają w jakiś sposób zmodyfikowane w locie.
    Wtedy udałoby się zaoszczędzić płytę, gdyby ktoś wrzucił do sieci content z konsoli po instalacji.

    Natomiast jeśli pliki podpisywane są indywidualnym certyfikatem konsoli (tak jak gry z Marketplace), to nie byłoby żadnych szans na ominięcie tego.
     
  19. wez

    wez Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam ja przerobiłem do wersji god ,1dvd dałem do content po wczytaniu wywala mi :"to download the game instalation data you must signed - in your xbox live account" ma ktoś jakieś rozwiązanie?
    Edit:
    Przerobiłem grę do xex ,content z 1dvd wrzuciłem do content i poszło.Tekstury hd nie powinny zainstalować się przy pierwszym uruchomieniu gry?Tak jak to było w przypadku battlefielda?
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 3, 2015
    Rym3k lubi to.
  20. Masterkilla

    Masterkilla Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    maker3 wypalać dvd1 ? jest szansa że to się wogóle zaistaluje czy tylko zmarnuje płytę ? gry nagrane zwykłą nagrywarką przy lt 3.0 wywala ja się je instaluje na dysk no ale tu content waży tylko 5,5 GB reszta płyty jest chyba pusta, kurcze tak mi zależy na tym mgs v i chciałbym zobaczyć jak gra się prezentuje na starego x-klocka :( w przyszłości pewnie kupie oryginał do kolekcji razem z Xbox one ale to pewnie za jakiś rok bo mój budżet jest teraz mocno ograniczony :(
     
  21. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam lt 3.0 i nie wypalałem DVD 1 a gram w MGS'a bez przeszkód. Potem zrobie edycje posta i podam wam strone bo teraz nie pamiętam a po co macie marnować płyty. EDIT: http://digiex.net/guides-reviews/co...xbox-360-how-inject-into-usb-flash-drive.html
    Jak zrobicie tak jak tutaj pisze to po przekopiowaniu tego na pena a z pena na HDD konsoli gra ruszy bez problemu
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 2, 2015
    maker3 lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum